Вов, Де Ниро , идеята ми по-скоро беше , че осъзнаването, духовното ни пробуждане зависи от нас ,и трябва да дойде от нас,
НО,
ако хора като Мер не бяха положили толкова труд да намерят, научат и споделят в сайта и форума огромното количество безценна информация , как ние ( в частност аз ) непросветените щяхме да тръгнем по пътя на себеопознаването, щяхме за осъзнаем че нещо не е както трябва?
... и дори благодарение на търсещите отговори ( в това число и задаващите абсолютно ненужни на пръв поглед въпроси, като моя в случая ) този форум е пълен с ценна информация.
Разбира се, в цялата тази симбиоза най-голяма заслуга имат хора като Бате Бино, отделили часове от времето си , за да публикуват знанията ,до които да се докоснали тук.
Осъзнаването си е осъзнаване, мисленето , и т.н.
, но ако на всяко наше питане отговорите , които получаваме са " остави на Вселената "( Тихий уважавам те много , но в случая мисля различно) , форумът нямаше да е това, което е.
Може за вас да е грешно , но аз разбирам нещата така: ако съм прочела , видяла , разбрала ,изпитала върху себе си дадена методика , и ако срещу мен стои някой прохождащ в същата тази област и търси същите отговори, до които аз съм се докоснала, защо да не му споделя моят опит, защо да не помогна, да е една идея по-лесно?
Ето Пол Брег, Малахов , Герсон...и десетки още... ако не бяха споделяли опита си в книги , опит , чрез който са излекувани стотици хиляди души, ако нямаше хора , които да споделят опит , всеки щеше да се мъчи самостоятелно , но щеше ли да е по-добре?
Аз зададох въпроса за цвеклото, не толкова за да си самовнушавам евентуални проблеми ( у мен или детето ми) , по-скоро да се заформи дискусия , за да си обменяме споделен опит.
И така с една дума : за мен този форум е ценен, благодарение на споделеният опит на съфорумците
Така че аз ако знам нещо с радост ще го споделям