Благодаря , Вов.
И пчелен прашец се консумира вкъщи ( 1 ч.лъжичка от вечерта накисната в малко вода , сутринта я пием )
И много чесън ядем . Особено пресен ,зелен. Макар , че е спам за него да ви споделя една рецепта -става уникален пастет ( за намазване на домашни лимецови питки например или за салата или за да си потопиш ореховите ядки в него...)
В чопър се слагат няколко стръка зелен чесън.
4-5 супени лъжици покълнал слънчоглед
1супена лъжица хранителна мая
1/2 авокадо
Сок от 1 лимон
може евентуално магданоз, маслини.
Става божествено
Знам , че това е конкретика, но според мен именно тя е важна. Защото вярно е гладуване, гладуване,гладуване, пречистване.....но живота продължава и след тези процедури , все някак трябва да се храним ....с конкретни неща