Влади , бил ли погледнал първо малко по-задълбочено списъкът на членовете в този форум? Какво ти прави впечатление? Огромна част са хора, които имат средно по няколко поста.. И винаги е едно и също - регистрират се с тотален ентусиазъм, задават няколко въпроса , напишат две мнения и после изчезват завинаги..Идват други, които правят точно същото
"Текучество" определено има
Няма лошо..
Мисълта ми е ,че за тези 4-5 години коментираме и изясняваме почти едни и същи въпроси , само че с различни участници
Въпросите , които задаваш, нямат нищо провокативно..
( А и да се заяждаш - няма проблем, свикнали сме и не се сърдим
) Ние сме ги коментирали многократно, има и линкове към творби на авторитетни натурални лекари, учени и т.н. Просто трябва да се поровиш из дискусиите , ако искаш да се запознаеш по-обстойно ТУК..( извън форума също има достатъчно познание
)
Ето например цялата натурална Медицина ( която включва и биохимията) разграничава органични от неорганични елементи , но ти нещо не си съгласен.. Съжалявам, просто нямам времето да ти изкопирам линкове към 101 автора ( медици) и статии , които обясняват какви са разликите и как са достигнали до тях..
Изяснихме (беше наскоро) също и за алкално-киселинният баланс.. (Ти си забравил, че човек не се състои само от кръв..
) Погледни в ютуб, има прекрасни видеолекцийки на тази тема - от проф. Огулов, от проф. Неумивакин, от д-р Марва Оганян от д-р О. Бутакова , от доц. Олга Елисеева,.. на английски също е пълно.
За суровото мляко виждам, че също не си наясно , риск може да има само за тези, които не са запознати с нещата
Ако поразровиш, ще установиш, че през годините е имало множество масови заразявания и всички са били от ПАСТЬОРИЗИРАНО мляко. И НИКОГА от сурово такова! Защо? Елементарно, Уооооотсън
Суровото е живо , в него има млечни бактерии, които се грижат за неговата стерилност. При загряване ТОЧНО ТЕ умират първи и след това вече няма кой да варди млякото от външни нашественици. Попадне ли от някъде външен бацил, той безпрепятствено се рамножава вече на воля. НО ДОРИ и да си е бил в него изначално, млечният го е държал "изкъсо". Даже туберкулозният бацил при кравите не се предава на човека. Това го е разбрал и самият Роберт Кох, който първоначално е смятал, че се предава и че затова следва да има пастьоризация. После признава, че се е объркал , обаче бизнесът това не го признава и до днес - има си хас , да не е луд .. иначе ще трябва всяка вечер да си изхвърля артисалото мляко, ( както навремето) докато сега си го продава по два месеца