Buku, благодаря ти !
Причината да съм любопитен за начина ви на живот е защото осъзнавам значението на това с което се храним. Много съм разочарован обаче,защото вашето разбиране свършва до тук .До субективните ви усещания ,нищо повече ,а всичко което се опитват някои да пробутват като принципи и философии като веганство и други са нелепици(предразсъдъци) ,един параван да оправдят невежеството си и своята пълноценност. Аз имам нужда да се обясни чрез какви съображения се достига до там. Тук няма да намеря отговори а рецепти . Търся пример ,алтернатива на всичко в днешния свят. Как реално можем да направим нещо истинско?! Щом да не ядете месо за вас е досатъчно значи не съм за този форум. Всъщност дори и не разбирате какво се пише и в Анастасия ,просто ви харесва ,като една приказака. Затова реших ,че няма да си губя времето в търсене на разбиране . Книгите на Мегре започнах да чета ,но само след няколко страници се отказах да продължавам . Защото ми омръзна да осъзнавам колко лош е живота сега и единственото което се случва с мен е да изпадна в още по голямо отчаяние виждайки разликата между това което светът е сега и което искам да бъде. Сигурен съм ,че ще намеря собственият си баланс с природата , а е хубаво и вие да не си оставате само с книгите. Не искам да се задълбавам прекалено,но дори и не подозирате какъв ефект има тази хибридизация на която се крепи световното стопанство.Темата е много сложна и деликатна .Петко по горе опрости нещата така както му е удобно естествено..
След време ще публикувам снмки на всичко което правя в този форум ,до тогава няма да се връщам тук да ви преча ,че да не кажете сега ,че се заяждам само