:kisss:Здрасти, Пламчо, от баба Марийка-вегетарийка!!!Добре дошъл и на добър час и път!
Сегааааааааа, аз съм малка досадница, ама ти не ми предиряйййй...та всяко мислещо същество, рано или късно открива че не само то е уникално, ами всичко, което Майката Природа създава си е все уникати...тя не може да създаде повтарящи се форми...това значи край на многообразието и процеса развитие...Създава един тон и безкрайни вариации, един цвят и безкрайни вариации...та с всичко което съгражда си е така...безкрайни вариации...Честичко, ние, хората все си сърсим някакви оправдания за това, което сме...Не трябва!!!Това което сме до този момент е вече минала работа...ВИЖ ЗА ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ, СИ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ И ТАМ ВЕЧЕ НИКАКВИ ОПРАВДАНИЯ НЯМА ДА НИ СВЪРШАТ РАБОТА.
За това- да сме в час с еволюцията и да не изпуснем момента да станем по-добри, по-чисти, по-честни, по-отговорни, или с други думи да вървим нагоре по стълбичката, защоти иначе тя има стъпъла и надолееее
Значи, ти мислиш, че е да запалиш огън и да печеш си е част от еволюцията...дааааа, аз тука ще ти опонирам...не!!! не е част от еволюционния процес да унищожаваш каквото и да е по какъвто и да е начин...Унищожение в природните процеси няма...ИМА РАЖДАДАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И РАЗГРАЖДАНЕ!!!
ДРУГОТО...ДРУГОТО СИ Е ЧАСТ ОТ ЗРЕЕНЕТО НА МИСЛЕНЕТО...ДА ВИДИ , ДА ОПИТА...Т.Е. НЕ ВЯРВА НА ПРИРОДНИТЕ ПРОЦЕСИ И ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРОБВА САМО!!!
Сега - за твоя начин -да се погрижиш за Земята...това, като начало и като идея си е чудесно- ама не знам, защо ми се струва , че нямаш много опит в тази сфера...пък ти ме извини , ако имаш и давай сподели...Аз от началото на форума се опитва да събудя внимание- поне мъъъъъъъъъъничко, мъънчичко кам майката Земя-- и все повтарям- на село бе ,деца, давайте на село да се опитаме, да въстановим, до помогнем- дори веднаж месечно- бегом на село - сред природата и поцесите...
Уфффффффффф, много дълго стана, никак не обичам многото приказки, по-добре си е да има по-вече дела...