Здравейте отново!
Много се радвам да чета какво сте писали през деня
zhivko - и аз прочетох статията, и на мен ми допадна, но филмът още не съм свалила. Мисля си, че човек си е суровояд - така му е дадено от Бог, после еволюцията е оплескала нещата...
Еlia, да и аз мисля, че наистина хората тук трудно се променят и трудно се разделят с навиците си за хранене, мазничко, пърженко и т.н. но пък много им допада да пият разни лекарства. Затова аз като видях добро и реших да го разкажа, не на всеки, но близките така или иначе виждат какво става, а другите разбират от близките и така нататък
"Закуската сутрин, както и всяко друго хранене, е добре да се пропуска, ако човекът не е гладен. Ако някой е вечерял достатъчно рано, без да преяжда, ще се наспива по-добре и по-бързо, а сутринта ще бъде най-вероятно гладен..."
Ох, ох, ох - VOV - аз като човек страдал от гастрит от ученическа възраст мога само да споделя, че прихванах този гастрит именно от пустото закусване сутрин, когато въпреки, че не ми се ядеше нищо майка ми настояваше, за да имам сили за през деня... И после така се получи, че вече като бях болна, ако не хапнех сутрин направо припадах. Добре, че това е минало
Сега бягам от закуската като дявол от тамян, освен ако не е някой плод, сок, смути. А на вас браво, че сте променил живота си!!! За това се иска яка воля - сега сигурно и стресът не е чак такъв стрес?
DeNiro - много забавен разказ със съня и камиона
"Оказа се обаче, че това не е необходимо, тъй като на помощ отново ми се притече добрият стар приятел в лицето на гладът. Забелязах, че когато не се храня по време на работа не ми се и доспива, дори съм напълно бодър".
Хаххаха, и какво излиза - Няма храна, няма проблеми - и мъжът ми вика: "Дай изобщо да не ядем и всичко ще е наред"
Хубаво е, че успявате да си нацелите режима.
Относно западняците - и аз мисля, че те се хранят също доста зле - не случайно и нашето здраве - на българите се влоши толкова, защото започна да се храни със западната храна, боклуци, които задръстиха магазините у нас - всякакви кашкавали и меса... но от друга страна ми се струва, че западняците спортуват повече и като цяло са по-склонни на промяна...