Здравейте, мили мои! Сякаш само вие ме разбирате
ДеНиро, пия пчелен прашец. Прополиса стои кротко в шкафа и чака да се сетя за него.
Пия и тройчатка, която ми е достатъчно горчива. Не знам защо не пия прополис. В момента отново правя курс с билки. Започнах втория месец. Дано се свърши скоро, защото с това варене всеки ден, ми писна.
Вов, не знам в коя точка съм точно. Не съм на много години, а ми се натрупаха вече няколко на брой неща, с които искам да се преборя. За радост нямам болка и оплаквания от нито едно от образуванията и находките ми, но все пак искам да съм абсолютно здрава. Осъзнала съм грешните навици, нуждата от промяна, само ми липсва финалния ритник по дупето.
Хремата почти я преборих. Пак правих прочистване на синусите с мен. Все още изпивам по 1 тенджерка чай от джинджифил всеки ден. Днес опитах да си направя клизма. С медена вода. Не знам дали се получи нещо. Друго си представях.
И имам много въпроси: Как съхранявате иригаторите си? Как съхнат? Веднага ли ги прибирате? С какво количество течност я правите? Колко пъти?
Тази зима за първи път имам много много суха кожа на ръцете. Набръчка ми се кожата по върха на пръстите. Стана на резки и накрая се сцепи. Преди време на показалеца, сега на палеца. Супер ме щипе от всичко. Това сериозно ме притеснява. Дали е само от студа? Като трябва да кажа, че не бера кой знае какъв студ. Моят приятел постоянно ми казва, че това е понеже не се храня пълноценно, тъй като отбягвам повечето ;нормални; храни и най - вече защото не ям месо.
Винаги стигаме до спор по темата. Искам да кажа, че месото не ми липсва. Понякога ми се прияжда нещо засищащо само. Тогава си правя безглутенова питка или си купувам содена. Или ям варени картофи
Мога още много да пиша, но не искам да ви отегчавам. Не знам какво да променя. Чувствам се объркана. Постоянно чета по темата за здравословното хранене и гладуване. Опитвам нови храни, за които прочитам... И все пак не мисля, че организмът реагира. Не виждам никакви симптоми на промяна към добро или лошо.