Имам следното питане. Тъй като през 2010 година при случайни изследвания ми откриха бактерия escherichia coli в урината. Оттогава направих 3 курса с антибиотик (в началото), след това поне 5 курса от по 2 месеца лечение с билки (от различни билкари). После, след препоръка на един лекар, към когото изпитвам смесени чувства, се въздържах 1 месец от млечни изделия, сладко под всякаква форма и изделия от бяло брашно. През това време пак някакви билки пиех, но вече по 1 вид, ядях хрян. Което явно е било противогъбична диета. От тогава (преди точно 1 година) въведох кардинални промени в храненето си. Намалих значително сладкото, намалих млечните изделия, а бях страстен любител на прясното мляко, още от дете; наблягам на зеленчуци; ограничавам консервите. Добавих в храната си неща като чиа, киноа, кокосово масло, годжи, от няколко месеца и кълнове, ленено семе, сусам и т.н и т.н.
За щастие нямам болки, единствено урината ми е (беше) мътна и с доста особен мирис, на кисело. От 2-3-4 месеца (не знам точно) спрях да ям месо. Не знам до кога ще продължи това. Никога не съм била голяма "месарка" и не ми е особено трудно. Покрай приятеля ми, с когото съм от тогава, когато ми излязоха онези изследвания за колито в урината, сериозно проядох свинско, преди това ядях най - вече пилешко месо. Затова реших да спра не само свинското, но и всякакво месо за известно време. Не знам дали си въобразявам, но миризмата изчезна, или я има много много рядко. Бистротата също се подобри значително. Ежедневно пия по 2 канички чай от всевъзможни неща.
Та, въпросът ми е препоръчително ли е при тези обстоятелства да пия урината си?
Благодаря за вниманието!