Ами , Гроуи, честно казано , не винаги съм разбирал какво искаш да кажеш в постовете си , но не се сърдя ни най-малко
Гроу, да ти нашепна малко по отношение на "търговията", защото явно не си запознат с някои основни положения ..
Ние с Вов не продаваме стоки "ширпотреба" -например лопати, бидони за зеле или битумни керемиди. Не продаваме и бадеми дори! ( да ме прощават производителите , ама - "бадем като бадем".. ясно е какво е..)
Вероятно за теб е все едно какво се продава , ама не е така..
Такива стоки няма значение къде ще обявиш, може и в продавалника, да.
Но когато става въпрос за "специализирани" и специфични продукти и услуги, най-добре е и за двете страни !
( и за продавача , и за купувача) те да бъдат обявени на съответното място!Ако не вярваш, обади се на някоя обява за фотоапарат например. Обади се в продавалника, а после и на обява във фотографския форум! И виж на двете места що за човек ще ти вдигне!
И колко ще разбира от фотография! А теб ще те интересуват подробности , нали?
Ще имаш въпроси..
2. Кой ще ми се обади ако пусна Тодикамп в "продавалник" или "ало-ало" ( не го знам има ли такъв сайт въобще
) ? И откъде ще ме знае кой съм, какъв съм,..какво разбирам , какво не разбирам? Ами ако продавам фалшификат?? Ако го отровя?
Кой в БГ е чувал за Тодикамп, Стелкор, АСД-2, брезов катран, байкал ЭМ-1.. ? А виждайки продукта тук във форума, инстинктивно ще прочете няколко мои поста и ще ме прецени на момента - и че едва ли ще бъде избудалкан точно от човек с 3000 поста и 6 години стаж , нали?
И какво , и Вовата ли "да се пусне" в продавалника? С лечебното си гладуване?
Ти знаеш ли , че аз съм имал случаи там - не мога да разбера какво ми пишат в писмата си !! Неграмотни хора! На български ми пишат и не мога да разбера!! Да рекламираш лечебно гладуване и продукти като гореизброените в продавалника, е все едно да продаваш диаманти от фургон!!
В продавалника ще имам обаждания точно както оняденшното..
- Добър ден, искам да поръчам Тодикамп за една позната. Чух , че лекувал отлично синузит.
- Прекрасно , а знаете ли какво съдържа препарата?
- Ами не..
- ГАЗ !
- Ауууу ! И това беше, повече не се обади .
3. Това е важно! Ако си обърнал внимание ( едва ли ) , в темата за Тодикамп съм упоменал, че нарочно е пусната тук! Защото когато човекът чуе "Тодикамп" и го въведе в гугъл, автоматично го позиционират в нашия форум!! Така хем популяризираме форума, хем покрай Тодикамп , АСД-2 или Стелкор , хората ще попадат тук, където ще прочетат
също и какво ти си написал( хвалил съм те, задаваш интересни и трудни въпроси
)
И ще прихванат и други ползи, а не само да чакат на единият препарат..
Нали това е целта на всяка птичка в гората - да бъде чута от повечко слушатели, това е заложено в гените ни .. Ако ти направиш семинар , все едно ли ще ти е - дали ще дойдат 4 човека , или 400 ?
Ето ,разяснявам ти аргументирано, защо го правя тук.
Иначе , ПО ПРИНЦИП си прав, съгласен съм. И виждаш, че си правя труда да ти отговарям цял ден, защото те уважавам.
Но тук става въпрос за много специфични продукти!, които просто ще е несериозно да бъдат рекламирани в някой несериозен сайт! И специално за "моите" продукти и писания, всичко е одобрено и синхронизирано с МЕР. При това - отдавна! ПРосто не е имало повод да го споделям .. Разрешено ми е да си направя свой раздел тук във форума, като си поемам и разноските естествено.. Тук съм писал 6 години, тук съм вложил хиляди часове и по-добре тук да си направя местенце, отколкото да почвам на друго място.. Прекалено много съм вложил тук, вече е изграден сантимент..
Само че едва ли ще стане някога, все няма време..
Лично мнение: и веганите , които напуснаха отдавна и си направиха блогове , биха могли да останат тук и да си направят нещо подобно, тогава форумът щеше да е наистина номер едно.
И недей подценява самите продукти, Гроу , някога може и ти да допреш до тях
Това не са "мултивитамини" или водорасли..,които можеш да купиш от сто места.. А и дали с тях или без тях..
Скоро ще пусна темата за АСД-2 и първият отзив ще е на наш съфорумец. Майка му е жива само благодарение на АСД-2 !
Беше в такова състояние,( тежък емфизем) че не можеше нито да диша , нито да говори !
Лекарите с НИЩО не могат дори да я облекчат!! Ужас!
Синът й каза: "остават й няколко дни явно" ..
Предложих му АСД-2.
Оттогава са минали няколко месеца, жената е "закрепена" , самочувствието е добро, продължава да приема препарата..
Тодикамп се търси главно от онкоболни ( вероятно не случайно
)
Стелкор( и само него ) използваме цялото семейство при простуди, синът ми е почти на 4 и не познава друг цяр освен него и Тодикамп..
А с брезов катран през 20те години в Русия са лекували ( и излекували! ) чума и холера! ( и куп още "нелечими" болести, вкл. паразитни , това е брутален гонител на всякакви гадове в организма . )
Разбирам, че за теб това е без значение , но тук не става въпрос за сокоизтисквачки или наколенки..а за могъщи препарати, доказали се във времето. И просто няма как точно те да вредят на форума, чрез който се популяризират..даже напротив - допълват го по един естествен начин !