Ох, пак коментари не по темата.
Гроу, друже,
Не "може би", а сигурен мераклия съм, да се включа в който и да е битак, включително и в този! Но само, ако имам възможно най-добрия продукт с който да го направя. Ако някъде има възможност за "покупко-продажби и подаряжби", търсещи и предлагащи винаги ще има. Тук такава възможност е дадена в съответния раздел.
- Като не си проверил какво значи "брожения", как ще разбереш какво казвам? Не е обидна, или осъждаща дума, а обозначава определено състояние.
- Хич не се включвам в темата за търговията - вие се включвате, при това не на място. В коментара ми пише, че ако настоящата тема(ББД) е в действие, въобще няма да съществуват теми като "търговската".
Ама, хайде и за търговската да си кажа(вие първи почнахте): Искаш пари - не искаш пари. И двете положения, сами по себе си, са напълно равностойни и естествени. И поради това, е абсурдно да съществува напрежение между тях. Лично аз, за едно и също нещо, понякога искам пари, а понякога - не (според заобикалящите условия в момента).
Важното е не дали продавам, или подарявам нещо, а то да е с най-високо качество и полезност: 1. Голям праз, че някой ми
подарява нещо дето се разпада на 3ия ден?
2. Ако някой предлагаше в този форум ръждясали гайки, зимни гуми, половин торпеден катер за скрап, или русенско варено от '68ма.....щях да го наругая, без значение дали ги продава, или подарява!
И още нещо, ами ако вместо пари, разменната монета беше "духане в ухото"(купувачът духва определен брой пъти в ухото на продавача)? Каква щеше да е разликата и кой щеше да е крив/прав? Поради писаното дотук, се отнасям с голямо уважение към принципите и на двете страни, но смятам за вредно, противоборството между тях.
Та, ако искаме да няма противоречия, трябва да се премахнат причините за тях (те са изкуствено създадени). Смятам, че настоящата тема(ББД), помага точно за това.
- Не съм писал, че някой е насърчавал липсата на развитие, а че настоящата тема би освободила всички да се развиват в желаната от тях посока.
Моля те, напиши нещо по темичката! С желание и удоволствие ще го прочета(нали за туй съм я пуснал)!
Здрасти Евгени,
Какъв е смисълът да направиш нещо, за което после да се извиняваш? Удоволствието да се извиниш ли?
То е ясно, че като оспамиш някоя тема, все някой ще те нахока за нещо и няма да излезе нищо добро! Е, не е ли по-добре просто да напишеш нещо по темата, на което евентуално някой да се израдва ... и току-виж, онези 99% станали 98
А сега по темата: Mia, въпрос: Ако това се случи, ти би ли продължила да работиш?
- Ако ми отговориш с "Да", ще запитам: А защо си мислиш, че другите не биха работили?
- Ако ми отговориш с "Не", ще запитам: А кое му е лошото, че и другите ще спрат да работят?
- Ако ми отговориш с "Не знам", ще запитам: След като не знаеш за себе си, как знаеш за другите?
Втори въпрос: Какво значение има за теб, как си прекарват времето мързеливите, при положение, че и ти и те сте подсигурени и всичко оттам нагоре е по желание? Ако всичко при теб върви добре, развиваш се и поради това имаш все по-добър жизнен стандарт, какво значение има че други са решили да живеят с по-нисък стандарт във всичко, чувствайки се толкова добре, колкото и ти?
Задавам тези въпроси за да разбера причините за твърдението ти!!! А по повод първото ти притеснение: Мисля, че "откъде ще се вземат толкова пари", не е персонална твоя или моя отговорност, освен ако не сме професионални познавачи на настоящите финансови принципи и докато не ни натоварят пряко с тази задача!