Здравейте,
От няколко дни се каня да започна с дневник тук и сега му дойде реда
Днес 14 ден на плодуване. Първите 8 дни си слагах и мед в чая, след това плодове и чай. От ден 7 правя и клизми, от ден 10 ги правя сутрин и вечер. Почти всеки ден правя йога. Сутрин жубуря с олио или зехтин.
Когато времето е слънчево се възползвам и се пека на балкона, когато не е, вземам топъл душ за да се стопля. Разходки правя в гората почти всеки ден.
Плодуването правя с цел да прекратя остатъчните ми проблеми след минингити.
Равносметката за тези дни:
1. Главоболието не се е обаждало след ден 8. "Мъглата" , "упояването", което чувствах на мозъка и предизвикваше мозъчната умора изчезна също.
2. Мога да стоя пред монитор по-дълго време 2/3 часа ( което преди беше невъзможно ), без това да предизвика главоболие или напрежение или болка очните дъна.
3. Не ми се налага да лягам и почивам всеки следобед, за да изкарам деня до вечерта, както се налагаше преди това. Имам достатъчно енергия за целия ден, дори да остана до по/късно вечерта
. Страшно доволна съм от това.
4. Мога да чета повече от 10-20 страници катто взема книга, което преди беше макс. Вчера метнах 117 страници и направо съм във възторг от себе си
5. Като бонус (не мога чак да повярвам
) по- голямата част от целулита ми изчезна
това не се е случвало дори когато съм била на килограми под тези , на който съм в момента
. И други бонуси имам , като по- свежа и здрава на вид кожа, по- добър сън.
Имам си и негативни реакции, който обаче на фона на подобренията не ме впечатляват особенно.
Болежки, стари травми се обаждат, счупената преди години ръка също, кръста ме боля в началото много 2-3 дни, трудно спях, венците ми кървят като си мия зъбите. От днес един кътник започна да наболява много леко, храчки (който за късмет намаляват)
Нещо, което не разбирам, е газовете , който ми се появиха, ям диня вече 3 дни, а имам газове....