Добър вечер на всички
Днес-отново прекрасен ден
(Коремчето в момента е ок, само е подуто).
Май всички сте прави, защото:
първо, че храната ми до преди да ям салатата вечерта беше през много малки интервали (предимно сутринта общо взето, фурмите и портокалите на обяд, ама правих доста интензивна тренировка,сутринта, ии..
)
второ, че комбинацията беше убийствена, наистина ми стана мнооого тежко на стомаха след нея и още повече се поду (а отделно, че от сутринта не беше съвсем в ред, защото предишните дни бях прекалила с глупостите
)
и трето, за водата, май наистина трябва да внимавам кога я пия.. докато ям не пия, обаче, честичко, веднага след ядене си пийвам по мъничко
Ще внимавам..
А, и най-вероятно доста съм го стресирала този моя стомах (който и без това е доста чувствителен) с трите ми неуспешни опита за чистене (5 дни по 800гр плодове и после един ден бааам отива хладилника
и така 3 пъти...спрях се вече де, явно още не съм готова за такива неща
). Хубаво поне че явно метаболизмът ми е бърз (хихи), защото просто не знам как е възможно да не съм качила и грамче (не че това от значение в случая де, ама и да го мисля стомаха и да не го мисля вече съм направила белята, няма смисъл да се обвинявам, не мога да върна времето). И така...
вече се старая да съм по..хммм..толерантна към себе си и да се отнасям с повече търпение, защото (това ми качество не е много хубаво) съм доста променлива и крайна. От едно състояние скачам на друго, от една идея на друга (понякога е доста стресиращо
), ама така е Вата съм аз, нормално..
Утре ще ходя на ирисолог (за цикъла и за стомаха) и ще видим какво ще ми препоръча.
Хубава вечер на всички