И на мен ми е интересно, Деси, все още чакам /утре би трябвало да ми го даде/.
Иначе не пиша тук, защото от 2 дни съм в такава емоционална дупка, че няма да ви казвам що гадории влезнаха в малкото ми стомахче /беше малко, вече не е
/. Не мога, не знам и аз какво ми става, попринцип съм толкова упорита и старателна, обичам да си се грижа за себе си /доста съм суетничка/, да ям хубава храна и да си спортувам, а сега... не мога да се позная. Знам само, че понеже не съм била на даскало 2 седмици, имам толкова много за учене, че само като си помисля и отивам...при хладилника
И се почва....
Ужас.
Успокоявам се само с мисълта, че от утре си почвам по старому /училище, приятели
, тренировки../ и се надявам да влезна в ритъм. Е, ще трябва да си сложа по-широкичките дънки, че сигурно съм едно 46-47 килограма /бях 44 последния път/, мхм..
Аз самата не мога да си обясня поведението си, просто го правя /яденето на гадории, ама разбирайте НАИСТИНА гадории, каквито дори попринцип не обичам..директни дебелариуми/, без да го мисля..а после и за капак се ядосвам, глупава работа
Не съм глупава, знам МНОГО добре какво си причинявам на организма /да не говорим на хубавите крачета, толкова хубави ми бяха станали от тази аеробика
..добре де, и на цялото тяло, ето имам и здравословни проблеми,знам го!!/, и не ми пука, ама грам...
Дали не съм изтрещяла? /то 2 седмици затворен в къщи...
/
Не знам вече и аз какво да правя, смисъл какво да предприема.. Нямам желание да предприемам нищо
/като диети на плодове, сокове, вода и тнт/, защото... ще се проваля, каквато съм лабилна..
Единственото нещо, което реших е, че ще пиша тук /ама от утре, че днес ако ви кажа, ще ме изгоните от форума сигурно
/, какво ям, смисъл както си бях решила в началото, защото друго си е да си го видиш черно на бяло и да си кажеш 'е, ок..ама следващия път може и по-добре', особено ако получиш и една две забележчици, супер
Сега да не ми кажете, че това е глупаво и не е решение..може и да не е, знам че настройката идва от вътре, не от вън, но явно само от вътре не става /аз правя опити, сериозно/. Така ще правя. Решила съм го, не ме разубеждавайте