Тези дни имах много работа,рождени дни,пътувах доста и не ми оставаше време да пиша
5.03. 11ч.200 гр. ябълки,13ч. 2 моркова с малко зеле,препечена филия пълнозърнест хляб,16:30ч. билков чай с мед,17:30ч. ябълка, 19:30ч. 2картофчета,малко морков,2 малки домата,краставичка,малко лук,чубрица,сурови тиквени семки.
06.03. 9:30ч. чай с мед, празнувахме цяла нощ и не ми се ядеше нищо,малко поспах и в 16ч. хапнах портокал,19ч. картоф,морков,лук,малко зехтин,5 сурови бадема .
07.03. сутринта само вода, 12:15ч. 2 супени лъжици фини овесени ядки(предварително накиснати във вода + 4 сушени сливи, 14ч. 2 препечени филии пълн. хляб, домати,краставица,лук,магданоз,малко сол и зехтин,5 бадема, 18:30ч. картофи,печена чушка,лук,зехтин,домат,5 бадема( сурови).
Дани, не да ми се караш,а ми за бой е работата
Осъзнавам,че си провалих пречистването и не само с цигарите. Не пуша повече от 4-5 на ден,но и те са много. Навиците обаче са страшна работа.Разбрах,че така както си мислех няма да стане. До вечерта на седмия ден от захранването нямаше проблеми,но къде ме изкушиха с една шоколадова торта
През деня нямам проблеми със сладкото,но вечер какво ми става не знам. Опитах се да не хапна ,но не стана. А и тези дни много се нервирах,а аз имам навика като има нещо такова да ям шоколад. За 8ми и 9ти няма да си описвам менюто, сутрин си хапвах плодове , на обяд салата ,но вечерта все съгрешавах с нещо
Месо разбира се не съм хапвала и няма и да стане. Шоколадът и сиренето най-много ме изкушават. Тези дни се видях с някои роднини и приятели и като им казвах какво правя ме гледаха като все едно съм от друга планета.Започнаха едни коментари и съвети. За повечето не ми пукаше,но от 2-3ма не го очаквах.
Реших да продължа да се храня с ядки,семена, плодове, сокове, пълнозърнест хляб, зехтин, задушени и пресни зеленчуци и т.н. Понякога ще се изкушавам да хапна шоколад или сирене,но разбрах от опит при мен изведнъж няма да стане. Когато стигна момента да не ми се ядът такива неща,дори да не мисля за тях и спра цигарите тогава ще правя пречистване. Ще се радвам някой да ме посъветва как по-лесно да направя промяната. При някой ,който му е отнело повече време- два,три или повече месеца. Явно при мен няма да е така бързо като при повечето хора от форума