Извинявам се за офтопика:
Петко, как се оправи с хемороидите? Само не ме карай да правя шанка - последния път като пробвах се напълних със солена вода и наникъде - цял ден бях в кофти настроение.
Злояд, стегни се и направи шанката
За да не протече, както си трябва, значи нещо при теб не е както трябва, като изпълнение или подготовка
Друг начин е ашвини мудра. Или пък намазване с урина.
Аз направих шанката и ашвини мудра си я правя от много време вече. Изпариха се хемороидите
Нещо гнило има и тук май ( освен в Дания .. )
Едно е да имаш свръхпроизводство на киселини, а съвсем друго е да чувстваш киселини в гърлото си. Тези киселини за да попаднат там нали трябва да минат през клапата, наречена пилор. Ако той не работи добре и пропуска на обратно, независимо дали имаш свръхпроизводство или недостиг на производство , киселините пак ще се озовават в гърлото. Тоест - да не би проблема да е само в пилора?
То ако беше така, тигърът ,дето отделя 20 пъти по-силна киселина, , постоянно щеше да му се стича по брадичката тази киселина , да му капе по краката и да му разтваря ноктите.
Бате Бино, така както го описва момичето е точно, както бях аз в най-тежките моменти с рефлукса ми. Връщат се киселини, когато стомахът е празен, а се връща храна след ядене. Тоест за мен лично начинът е да се смени тотално храненето, количествата, времето по което се поема храна, да е възможно най-разделно. Да се пият хапчета за кратко, щото с тези симптоми, няма да й стане по-добре от суровата храна....поне в началото. Задължителна шанка, която като с вълшебна пръчица ще й помогне за 3 часа, като й премахне острия процес.