Ще ме извините,но искам да се върна на темата която е отворил човека.От натрупан опит покрай майка ми,а и лично върху мен си, мога да кажа следното,специално при сериозните чернодробни проблеми този път медицината е що годе в час,препоръчва се максимално възможно да се ЛЕЖИ и почива,както тук се споменава сок от моркови и червено цвекло,но не добре да се прекалява специално с морковите(заради каротина ми се струва беше)...много е важно да се атакува дробът с естествени фосфолипиди,най-добрият вариант е продуктът Есенциале форте-немски(прочети за него)...друго важно е да се консумира Лецитин(има на капсули соев лецитин)...тук пишещите няма да са съгласни с мен,но храната трябва да е по-силна,немазна,ако искаш месо само филе,но без да се увличаш,яйчен белтък-той се усвоява най-лесно от организма,течната храна със зехтих също е много важна...Другото го знаеш.За съжаление медикаментите който съм споменал немогат да се компенсират само с храна,защото тук гоним концентрация на даден елемент,който чрез храната е в малко количество и не дава оздравителен ефект.