Вчера правих чернодробното пречистване,голяма гадост е тоя гъст зехтин,сега как ще ям салата незнам,миналия път ми трябваше месец.
Иначе мина различно,нямах позиви нито за повръщане, нито по голяма нужда.Просто голяма тежест.В 8 сутринта си направих уринова клизма,но освен много слуз(вчера правих третата клизма с изпарена урина на 1/4,а тя засмуква и изважда слузта)нищо не излезе. Помислих си ,че този път нищо не съм направил,но поради тежеста която имах ,реших да пия една английска сол. И тогава тръгна сифона и излезнаха доста камъни и кафяви големи и малки тъмно зелени. Но много омекнали вече.Няколко бяха дълги 2 см и 6-8мм. в диаметър,явно колкото е бил канала. Голямо чистене стана и чак сега ми олекна,макар,че оригам на зехтин още.
Подготоката беше на ниво,поне според мен.
Прочистване на дебелото черво. Правих няколко парни бани през седмицата-периода беше подходящ.От две седмици съм на 100% сурова храна. Салата от домашна маруля,лук и авокадо+шам фъстък. Това веднъж на ден.
Сокове по три на ден-кисели ябълки и червено цвекло.Загрявах цяла нощ с термофор дроба.Даже и сега продължавам да го нагрявам.
Да спомена,че отдавна правя клизми,но това което изкарва изпарената с нищо не може да излезне.
Само с храна не става,трябва и прочистване. Следва глад-сух или на урина в подходящ лунен цикъл,след Великден.
Забравих да спомена,че всяка седмица правя сух глад по 1или 2 дни.