Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: химически следи  (Прочетена 276234 пъти)

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
химически следи
« -: 10-05-2011, 09:36:46 »

Напоследък все по-полулярно (в лошият смисъл на думата) става явлението chemtrails, което буквално се превежда като “химически следи”, но според мен не е много благозвучно, затова нека го наричаме “следите в нвбето”.
Малко предистория и цел - Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд. Преди 40 години, още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан “Olive Oil”, по време на операцията “Popeye”, който предизвикал силни бури и дъждове. По време на войната в Сърбия очевидци разказват как черни облаци буквално се материализирали от синьото небе и само след минути започвала буря с невиждани гръмотевици и градушка, колкото кокоше яйце. НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година, ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат. С две думи - контрол на земният живот чрез регулиране на слънчевата светлина и намаляване на атмосферната видимост, което води до промяна на климата. Озоновата дупка, както и глобалното затопляне, са също тяхно дело. Това е така да се каже екологичен тероризъм. Извършен от Илюминати.
Изсипването на тонове специални вещества от самолети, модифицира атмосферата, като я превръща в силно заредена електрическо-проводима плазма употребима (полезна) за военни проекти. Въздухът които дишаме е препълнен с азбесто-синтетични фибри и токсични материали, бариеви соли, алуминий, и според някои слухове радиоактивен торий. Тези материали играят ролята на елекролити за повишаването на електропроводимостта на военните радари и радио вълните. Отровни от части, с доказано наличие на арсеник и с доказано подтискане на имунната система. Атмосфернят барий отслабва мускулатурата, включително и тази на сърцето. Погълнатият алуминий отива директно в мозъка и специалистите-медици потвърждават, че той окислява мозъчната тъкан, което води до алцхаймеровите нервни заплитания. Радиоактивният торий е познат като причинител на левкимия и други видове рак. Само малък процент от военните атмосферни проекти и модификации са видими и очебийни. Това, което не виждаме е също еднакво опасно. Йоносферата, Земята и нейните обитатели продължително се бомбардират с високочестотни микровълни. Те са използвани за манипулиране на атмосферата, метеорологични изменения, събиране на информация както и производство на тектонични оръжия (изкуствено създаване на земетресения). Независимият изследовател на Chemtrails (Химичните следи в небето) Clifford Carnicom потвърждава, че ние непрекъснато и всекидневно сме облъчвани и с ужасяващо ниски електро-магнитни честоти пулсиращи с разновидности около 4 херца – честоти, които дълбоко увреждат човешката биология и менталното функциониране. Съществуват добре документирани биологически компоненти за непрекъснато нарастване на атмосферното (следи се атмосферата на всяка нация и регион) скрито "ваксиниране" на вируси и зарази в тези райони, със специално създадени системи. Заразяване с вируси, бактерии, гъбички, микроплазма, изсушени кръвни клетки и екзотични "маркери" които предизвикват съответни реакции в човешкият, животинският и растителният организми. Също изкуствено предизвикване на алергии чрез генно-модифицирани гъбични форми, които мутирайки, често могат и да се превърнат в опасни и смъртоносни вируси.

Какво представляват и каква е скритата им цел? - следите могат да се появяват навсякъде – над цяла Европа, САЩ, Канада, дори над Тихият океан. Искам да ви уверя, че те не са измислица, нито пък плод на украсени наблюдения. Снимковият и видео материал (който е твърде голям, за да бъде прикачен, но който има желание, ще му бъде пратен на пощата. Представлява заснето минаване на самолет, който пуска химически следи, които после се превръщат в облаци, на забързан кадър, защото процесът е дълъг...) ще ви докажат това. И така - как действат и защо се правят химичните следи от самолеите. Когато елитът иска да предизвика буря, заметресние, наводнение или рязки климатични промени (всички тях ги наблюдаваме вече доста начесто Sad), те пускат HAARP (на схемата долу, можете да видите точният метод, по който това се извършва). Пускат и самолет, който да разпръсне тези субстанции във въздуха. Те действат като един вид “огледало”, които по-точно насочват влиянието на HAARP в точното място. Всичко е ставало досега и без тези химични “огледала”, но доколкото разбирам, методът е сравнително нов (появява се през 1999 година ако си спомням правилно) и повишава процента на ефективност на HAARP, а оттам и на желаният краен резултат. Първоначално хората били силно смутени от ставащото. Те наблюдавали самолетите, които минават и следите оставяни от тях. Изглеждали като нормален пушек оставян от самолетното гориво. След малко обаче, вместо да се разсеят, те ставали все по-големи и по-големи. Превръщали се в облак, а по-късно направо (да го кажем) в пелена, която покрива небето. Долу можете да видите сателитна снимка на пелена образувана от самолет над Германия. Става въпрос за нещо много сериозно по мащаб. Нещо, което не може да бъде пренебрегнато. Има и други видове chemetrails. Има такива, които са като мрежа (в буквалния смисъл на думата - виж картинките по-долу). Ако не наблюдаваме явлението от самото начало, спокойно бихме могли да кажем, че това, което виждаме, е обикновен облак. За жалост това не е нищо друго, освен поредният смъртоносен пъклен план на елита. Може да се използва и с цел mind control. По местата, над които е наблюдавано явлението се наблюдава еуфория, необичайна радост и задовленост. Т.е – хората не изглеждат много “мислещи”, а по-скоро реагиращи на нещо. На някакво вмешателство. Всичко е с цел по-лесен контрол. В същото време може да се случва нещо важно в общочовешки смисъл и точно по този начин то се прикрива. Хората просто не обръщат внимание, защото са щастливи и просто “не са тук”...
Доста често chemetrails, се използват и без HAARP. Когато “играят” самостоятелно те имат друга функция. Да разпространяват зарази, болести, епидемии и да отслабват енергийният баланс на човека. Това осигурява няколко “плюса” на елита. Първо - хората стават по-нещастни. Страх ги е. Знаем кои форми на живот се хранят с тези енергии. Второ – хората се разболяват. На енергийно и физическо ниво. Оттам печелят фармацевтични компании. Знам, че няма нужда да споменавам кой притежава фармацевтиката и че тя е най-печелившата “законна” индустрия. Така чрез тези химични следи в небето и HAARP, методите на mind control-а се увеличават с още един. Ставаме свидетели на все по-зловещи планове за контрол над човечеството по най-мерзки начини, извършено от хора без всякакъв морал и вяра в доброто. Единственото, което остава е да се борим. По правилният начин!


Ето и линк към един филм по въпроса:
http://www.zamunda.net/details.php?id=256978&hit=1

## Резюме : Филмът „С какво ни пръскат от небето?“ (2010) е едно чудесно допълнение към филма „Аерозолни престъпления“ (2005), който запозна българската аудитория с тайно провежданите аерозолни въздушни операции по целия свят, чрез които се разпръсват в атмосферата високотоксични и радиоактивни вещества, метални частици, полимерни съединения, вируси, бактерии, гъбични спори, наносензори/датчици и мн. др. Тези операции са маскирани като борба с глобалното затопляне и модификация на климата с цел предотвратяване на катастрофални природни бедствия, но всички доказателства сочат, че истината е точно обратната! Под тези благовидни на пръв поглед цели и за благото на човечеството, се осъществява най-зловещата програма на световния елит – Илюминати, за депопулация, предизвикване на масова заболеваемост и смъртност, налагане на пълен контрол върху масите и причиняване на хаос по цялата планета в изпълнение на последните етапи от плана на Илюминати за Нов световен ред или Ред, извлечен от хаоса!

Историята на филма започва в Сан Диего, Калифорния, където голям брой учени и журналисти се събират на конференцията, организирана от Американската асоциация за научен прогрес (ААНП). На конференцията се разглеждат редица въпроси, свързани с геоинженерството или изкуствената модификация на климата. На нея присъстват продуцентът на филма Майкъл Мърфи, журналистът Стюърт Хоу и соларният инженер Дейн Уигингтън. Неудобните въпроси на последния, поставени към някои от водещите геоинженери на конференцията, разкриват доста шокиращи факти. Конкретно е поставен въпросът за огромните рискове, свързани с намеренията на геоинженерите да бъдат разпръснати в стратосферата милиони тонове фин алуминиев прах за борба с глобалното затопляне. Отговорът на геоинженера Дейвид Кейт е повече от шокиращ! Оказва се, че относно вредните последици на алуминия върху околната среда и човешкото здраве, не са правени никакви съществени проучвания! Самият Дейвид Кейт признава, че е възможно да бъдат открити някои страшни неща във връзка с разпръсването на алуминий! Истината обаче се оказва още по-страшна!

Оказва се, че предложенията и намеренията на геоинженерите за разпръсването на милиони тонове фин алуминиев прах, се осъществявават в момента и са били провеждани в течение на много години !!! Още през 1991 г. на самолетната компания „Хю“ е бил отпуснат патент No. 5.003.186 за метод за модификация на климата, наречен „Стратосферно засяване с Велсбах материали за намаляване на глобалното затопляне“ (Stratospheric Welsbach Seeding For Reduction Of Global Warming). Патентът може да изтеглите от следните линкове:

http://www.sciechimiche.org/scie_chimiche/images/stories/Download/usp_5003186.pdf

http://gators911truth.org/PDF/welsbach-seeding-Patent.pdf

Патентът описва метод за разпръсване в стратосферата на алуминиев оксид (Al2O3) и ториев оксид (ThO2), на разстояние от 7 до 13 км. над земната повърхност, с големина на металните частици от 10 до 100 микрона!... (Пълната презентация на филма – в торента!).

Невероятно видео и доказателство за аерозолно разпръсване!

http://www.youtube.com/watch?v=ewojVwnPH6U&feature=related

Обърнете внимание, че аерозолните струи излизат от дюзи в задната част на двете крила на самолета и опашката. Самолетът пръска, после спира пръскането, след това пак започва да пръска! Кадрите са заснети от пилоти на военен самолет, ескортиращ товарния танкер! В своя записан разговор пилотите назовават излизащите от танкера емисии „chemtrails” или „химически следи“!
Активен
"няма грешки, има само уроци"

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:химически следи
« Отговор #1 -: 10-05-2011, 09:47:50 »

Ето и малко химически следи над Варна:

http://www.youtube.com/watch?v=lD7Gj9mL7V4&feature=player_embedded
Активен
"няма грешки, има само уроци"

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:химически следи
« Отговор #2 -: 10-05-2011, 10:03:06 »

Ето и още едно интересно клипче, снимано от пилот на друг самолет:

http://www.youtube.com/watch?v=kh7qA2tqQ5c&feature=related
Активен
"няма грешки, има само уроци"

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:химически следи
« Отговор #3 -: 10-05-2011, 10:14:41 »

Това са специално конструирани за тази цел самолети вид танкери имат си изводи за разпръскване на химикали. Съдържанието в тях на тежки метали дори и на елементи с радиоактивен характер гъбични спори и нови видове вируси разработвани в лабораторни условия е с цел унищожаване на почвата на посевите и налагане на по-устойчивите генномодифицирани продукти, но химическите следи имат още много предназначения, едно от които е съвместната работа със станцията хаарп - химикалите подобряват проводимоста на частиците и съответно на енергията изпращана от станцията.
Активен
"няма грешки, има само уроци"

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:химически следи
« Отговор #4 -: 13-05-2011, 14:05:23 »

Гарване ,  това ти го отчитам като червена точка.
Активен

beelee

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 690
 • fantomiss
Re:химически следи
« Отговор #5 -: 13-05-2011, 14:08:18 »

Мда, ама по неприятна тема като тази :(  Забелязвам че и над вилата ми пръскат. Дупница и Бобов Дол са близо, следите са над тях, но по атмосферата с 1-2 валежа всичко отива в почвата...
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

черен гарван

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 743
Re:химически следи
« Отговор #6 -: 13-05-2011, 20:26:48 »

лошото е, ако се зарази всичко с това нещо, т.е. почвите по целия свят..... тогава абсолютно всичко ще бъде ГМО ....и естествено продуктите няма да са толкова полезни и сигурно няма да можем да се лекуваме с тях.... билките и всичко друго ще почне да умира... гледах на филма от замунда как една плантация къде беше на един остров и произвежда тия биопродукти... е подложена и тя на това отравяне... показаха как се бели супер лесно кората на едно дърво ерозия ли какво го хваща не знам ама изгнива отвътре... демек, всички ще бъдат принудени да ползват ГМО, ако искат да оцелят..... щото само това ще бъде възможно да се произвежда.... и кво правим тогава ??? между другото много слаб интерес към темата, а пък това ми се струва доста важно да се знае ....бъдещето ни е заложено на карта, ама май на никой не му пука  :surpris_22:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

vesselin777

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 364
 • what noone knows - nobody sees
Re:химически следи
« Отговор #7 -: 13-05-2011, 21:47:32 »

 По принцип и аз съм скептичен към цялата тая работа, но това явление нормално ли ви се струва ? Снимката е лично моя и съм я правил миналото лята в близост до град Суворово. Чак пък толкова идеално успоредно разположени облаци и то доста над ниската купестата облачност.........не знам  :surpris_23:. Не приличат и на типичните следи, които оставят самолетите.
Активен
"Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве" - Дж. Кришнамурти

توقف عن قتلى

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 149
Re:химически следи
« Отговор #8 -: 30-05-2011, 13:01:06 »

 Снощи даваха по новините за химическите следи и казаха, че са следствие от парни изпарения и височината на която летят самолетите.
 Едното не изключва другото, но все пак няма нужда от излишен скептицизъм.
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #9 -: 30-05-2011, 20:26:12 »

Неа, по телевизията ако чакаме да  намерим отговорите на въпросите... има много да чакаме :)  
Няма смисъл да се следят различните гледни точки и увъртания по повечето от проблемите  , след като всичко е обяснено предварително , при това - отдавна. :) Отговорът е кратък и неизменно е един - "Златният милиард".
( в търсачката има достатъчно инфо, за който още не е чул :) )
Веднъж осъзнае ли се , не трябва да се хвърля нито боб, нито да се върти махало, нито да се пита ясновидец..
А тези , които го напъхват  в графата "конспирации" - си е за тяхна сметка. Конските капаци са си техни и си вършат работата  :)  
 За такива Станислав Лец казва : " Тези ,които носят  конски капаци трябва да не забравят , че  комплектът  включва също така юздите и камшика "  :)

 
 
« Последна редакция: 30-05-2011, 20:27:48 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

passion

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 7
Re:химически следи
« Отговор #10 -: 30-05-2011, 20:36:09 »

Веднъж осъзнае ли се , не трябва да се хвърля нито боб, нито да се върти махало, нито да се пита ясновидец..
Здравей бате Бино. Това което каза да кажем, че е така. Обаче не даваш и конкретно предложение какво трябва да се направи по въпроса с пръскането и дали изобщо може.
 Само осъзнаване не стига.
С петицийки също не става.
« Последна редакция: 30-05-2011, 20:41:45 от passion »
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #11 -: 31-05-2011, 05:54:03 »

Е как какво , Пешън, - да се стои и нищо да не се прави , разбира се :)
Сега са "следите". Скоро идват чипчетата, става още по-хубаво :) . Сигурен съм че никой няма да има нищо против да му имплантират чип и  да го роботизират. Чудно ще е , дано по-скоро се случи .
А колкото да  конкретното предложение.. Е , ти всичко искаш на едно място да прочетеш :)
Понякога това няма как да стане. То е като да искаш да прочетеш за любовта и брака. Тогава  трябва две съвсем различни книги да си купиш :)
  
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Андрей

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 217
Re:химически следи
« Отговор #12 -: 31-05-2011, 08:32:04 »

А да зебелязахте жълтото "нещо" в локвите след последните дъждове?! Има го и тук. И не е пясък от Сахара!
Активен
Не се бойте, че не учите, бойте се, че не мислите.
"A great civilization is not conquered from without until it has destroyed itself from within" : Will Durant

passion

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 7
Re:химически следи
« Отговор #13 -: 31-05-2011, 11:37:25 »

Да забелезах. Само, че това жълтото е прашеца от липите. Всяка година по това време го има из локвите, по улиците и колите. Що не се появи да кажем преди месец и ли на есен?  ???
Активен

passion

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 7
Re:химически следи
« Отговор #14 -: 31-05-2011, 11:51:35 »

Е как какво , Пешън, - да се стои и нищо да не се прави , разбира се :)
Сега са "следите". Скоро идват чипчетата, става още по-хубаво :) . Сигурен съм че никой няма да има нищо против да му имплантират чип и  да го роботизират. Чудно ще е , дано по-скоро се случи .
А колкото да  конкретното предложение.. Е , ти всичко искаш на едно място да прочетеш :)
Понякога това няма как да стане. То е като да искаш да прочетеш за любовта и брака. Тогава  трябва две съвсем различни книги да си купиш :)
  
Така е бате Бино . Само че, те и без чип са роботизирани повечето хора, стига да имаш очи да видиш.
само не разбрах, защо по скоро да се случва. :pensif_29: Нима това е утопията. Най лесно е дачакаме 2012 и края на света и това да е нашето спасение и оправдание и тем подобни за всички наши действия и бездействия.
Активен

Андрей

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 217
Re:химически следи
« Отговор #15 -: 01-06-2011, 03:27:46 »

Да забелезах. Само, че това жълтото е прашеца от липите. Всяка година по това време го има из локвите, по улиците и колите. Що не се появи да кажем преди месец и ли на есен?  ???

passion, това е всичко друго, но не и липов прашец! Аз съм на 8500 км от България и тук липи няма, а и други дървета цъвтящи точно по това време нямаше.
Също казах, че не е и и пясък довят от Сахара. Прашният въздух от китайските пустини е нещо обичайно за тук, но никога до сега не са оставали такива следи в локвите. Освен това цвета е друг - светло сив. Някои от хората забелязали го в България казват, че бил мазен на пипане.
Активен
Не се бойте, че не учите, бойте се, че не мислите.
"A great civilization is not conquered from without until it has destroyed itself from within" : Will Durant

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:химически следи
« Отговор #16 -: 01-06-2011, 03:48:59 »

Ние направихме много снимки , около 600-700 .  Имам снимка на 6 самолета, които един до друг летят и пръскат , обаждам се на един приятел в РВД и той ми казва,че в системата им не излизат , а ние ги гледаме в небето над София, което какво означава ? Или се движат по друга схема, т.е. са много добре оборудвани , с радари , или им нареждат в РВД да си държат устите заторени. Там вече много добре знаят,че хората почват да питат. Скоро ще притиснем някой от шефовете на по-високо ниво.Няма начин ако знае нещо да не го сподели, хората от хилядолетия имат средства за това :)
Активен

beelee

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 690
 • fantomiss
Re:химически следи
« Отговор #17 -: 01-06-2011, 11:09:53 »

Според мен 'любезно' са ги инструктирали да не говорят пред хората...
Активен
Не всички са на мястото си в този форум...

titan

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2318
Re:химически следи
« Отговор #18 -: 01-06-2011, 11:20:19 »

Ами има средства,които "любезно " развързват езиците  tooth  tooth  tooth
Активен

توقف عن قتلى

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 149
Re:химически следи
« Отговор #19 -: 06-06-2011, 11:51:15 »

 Бате Бино, плана "Златният милиард", защо не са го изпълнили до сега? Имат толкова оръжия и се съмнявам да им е затруднение. Има ли план, който е 100% сигурен? Не, разбира се.
 Определено има неща, които не можем да видим и да разберем.
 Всяко предположение може да се изкара достоверно на думи, важно е какво показва практиката.
 Химически впръсквания, има - ок. Обаче се дразня мн на конспираторското шушукане и бездействие, повече от на овчата слепота. Всички знаят и се правят на просветени, за да си избият комплексите, вместо да направят нещо в действителност. Истината е, че "овцете" биха се трогнали повече като разберат какво става.
 
Активен
 

Страницата е създадена за 0.078 секунди с 22 запитвания.