Вик ,ти шегуваш ли се ?!
От историческа гледна точка, алергията е била позната още от древността и е описана в много съчинения, както под формата на анекдоти между Кралете, така и в древните китайски и гръцки трактати по медицина. Така например, Maimonides, еврейски философ в Cordoba и личен лекар на султан Saladin II, през 12-ти век e писал "Трактати за астмата". Тези трудове описват множество алергични заболявания и дават съвети, някои от които продължават да бъдат приложими и днес.
И да ,сигурно автоимунните заболявания не са ги наричали автоимунни.
Предпочитам да гледам фактите ,а не само статии ,надраскани от хора, вечно търсещи виновни за лошото си положение.Имам алергия-ми да,ваксината за детски паралич ,дето са ми я били на 2 години, сигурно е виновна.
Аз съм последния човек ,който ще става пропагандатор на ваксините.На мен също ми липсва тази за туберколоза и сигурно ще си я напрвя чак другата година.Обаче осъзнавам ,че е важна ,че е спасила много животи.Разбира се,че гаранции в крайна сметка няма .
Едно обаче ме притеснява-защо приемате всичко в нета,относно разни конспирации ,за последна истанция на истината?То за всичко има хиляди статии за-и против,ако човек се забие само в едната страна, тогава се зомбира. Една приятелка дори ми четеше ,как в някакъв си сайт описвали рок-музиката като зомбираща и сатанинска.
:Content_4 - emotloader:Е ,с какво тази глупост е по-различна от тази за ваксините и автоимунните заболявания?