Леле хора...
А вие знаете ли цялата тая ню ейдж лавина от книги за всякакви ти там конспирации колко печелят?
Що не прочетете малко История или освен "духовна" или за "себеосъвършенстване" литература друго не признавате,защото пристрастените към тоя жанр са толкова далеч от духовността ,че просто нямам думи..
Страничните ефекти на ваксините са минимални в сравнение с рисковете от болестите – вероятността от енцефалит при морбили е 1 на 1.000. Вероятността от енцефалит от ваксината е 1 на 1.000.000. Един от двайсет случая на дифтерия завършват със смърт, ситуацията при тетанус е два на десет.Има хиляди книги в подкрепа на едната или другата крайност,но когато фактите говорят,дори и на боговете им се налага мълчаливо да надничат от небесните си тераси.Много лесно е да си абсолютната контра.Това винаги те възвеличава в своите собствени очи-колко съм важен,аз ,духовно извисеният,вегетарианецът ,а колко жалки сте вие -ваксинираните месоядци...Промити мозъци ли?-брей,колко бързо раздавате присъди и слагате епитети. ???Каква християнска смиреност и толерантност към инакомислещите,към тяхната свобода да излагат факти-именно факти -лъха от последния пост...
Зомбиран е онзи ,който е глух за противоположното мнение,а на всичкото отгоре си позволява да обижда инакомислещите.За твое сведение титан,не съм никакъв провокатор,опазил ме Бог и платен
,но и не пуша,не пия за сега.Старая се да открия своя баланс в храненето без насилие.Уважавам онези,които не се страхуват да влизат в спор,не се страхуват да разчупат залегналия в българската или в по-точно човешката съзнателност склонност към конформизъм.
Някой спомена нещо за маркови дрехи...Ако парцалки от 20,30,50 лв са маркови
,аз сигурно съм модел на Келвин Клайн
Найките са около 200,но ще се радвам ако намеря за 100.
Пожелавм ви много здраве и повече смелост за общуване с другомислещи,без априори да ги определяте като невежи или зомбирани,само защото не карат на ряпа и моркови цял ден,или обичат да ходят на кино например.Всеки човек е уникален ,има уникален път и прави своите уникални грешки.
Правилният начин на живот за мен е път,който ми помага да съм по-балансирана,за да постигна целите си.За мен е безумство правилното хранене да се превърне в някаква самоцел.Смешно е да видиш как някой изпада в истерия от едно парче шоколад или пък осъжда останалите като тъпкачи на бира или пържоли...
Последно-така и не изразих мнението ми за родовите имения-те са секта.Не защото идеята е лоша,а защото съзнанието се приспива ,когато се натъква единствено на единомислие.Там всички имат еднакви интереси,четат еднакви книги,имат еднакви религиозни възгледи,хранят се по еднакъв начин.В такава среда най-малоумната идея може да бъде приета,защото разума се приучава да приема всичко.Критичността спада.Човекът сякаш заспива наява.Мит е,че само слабо волевите хора се поддават на внушенията в сектите.Ако поживее достатъчно дълго в такава среда,на всеки ще му се случи.Спорът и разнообразието ,общуването с различни хора и богатата обща култура смекчава човешката склонност към крайност.