Незнам какво ми стана, но от два-три дни имам ужасен апетит. Днес например : 1 банан за закуска. На обяд: салата от розово домати, зелен лук, краставици, люти чушки, кълнове от слънчоглед и кълнове от нахут. Следобяда пак огладнях и ядох череши. Набраха ми ги от черешовите градини в с. Приселци и ми ги донесоха вчера. Ужасно вкусни!
Надвечер пак огладнях и хапнах сурови лешници, суров шам-фъстък с една краставица и един домат.
Вчера същата работа. Пак покълнал нахут, пак слънчогледови поници, тиквено семе, ленено семе, лук, пипер, копър, моркови, кълнове от репички......Добре, че не смесвам поне с плодовете! Незнам да се притеснявам ли или е не, ама отдавна не съм имала по две, че и три по сериозни яденета на ден. Днес с такъв страх се качих на кантара, че какво да ви кажа.....нооооо, не съм мръднала нагоре нито грам!
Ще видим утре обаче
Оплаках се на една съседка, че от няколко дни съм с голям апетит и тя ми вика: "Ами, да крайно време е да почнеш да се храниш като нас. Нали изглеждаш добре. Вече не трябва и да смъкваш за какво още да суровоядстваш?" !?!?!?!?
Викам си на ум : "Аз какво се опитвам да каажа, а те как ме разбират"
Продължавам с традиционните си сутрешни ритуали - гимнастика, колело, жабурене, гореща вода и т.н. Бенато, ако си наоколо искам да те питам като мине 4 юли и трябва да спрем пиенето на горещата вода напълно ли? В смисъл не може ли да продължа да си пия по 2 чаши примерно и за напред. Срещам противоречиви мнения по въпроса затова питам?