Тъй като има уринотерапевти, които я обявяват за абсолютното лекарство за всичко, ми беше интересно има ли изключения. Смятам, че в моя случай това лекарство е неприложимо. Това беше идеята.
И понеже съм отново тук, може би за малко, поради рязка липса на свободно време, ще използвам случая да ЪПдейтна темата.
Тъй като едва понасях гладните дни, реших, че ще ги направя плодови. Веднъж седмично плодувах. После се запзаписах за пулсова диагностика в Арт ъф ливинг, при Д-р Авишек Мишра. От самия човек останах със силно положителни чувства, но само до тук. Купих си дори изписаните от него хапченца. но едва разбрах дори коя конституция съм. Имаше симултанен превод от един симпатичен мъж, но почти не ми стана ясно основното. Разбрах само, че не трябва да ям бяло брашно и захар, червено месо и кашкавал. Предписа ми дихателни техники, масажи Абянга и дребни ритуалчета за през деня. Та този доктор ми каза да не постя, а да правя веган-дни. Та сега се старая да имам поне 1 ден без никакви животински продукти. Не ми звучи трудно, но на практика е малко по - различно. Невъзможността да се храниш навън с каквото има ме кара да ям едно и също почти всеки ден. Добре, че близо до офиса ми правят хубави салати, следователно започнах да ям всеки ден салати. Но дори и в тях има сирене или пармезан или дори по няколко вида сирена...
Ами май това е за сега. Липсвате ми хора. Форума ми липсва. Скоро смятам, че ще имам доста поевче свободно време и пак ще започна да влизам кротко, защото съм анмислила да изпълня онази процедура със солената вода. Но за сега просто нямам чист свободен ден от сутринта, дори уикендите. Започнах лекции, успоредно с това работя и останаха без грам свобода.
Е, това е за сега от мен.
До скоро!