Здравейте.
Искам да споделя една интересна история.
Правел съм многобройни прочистващи процедури и Гладувания но винаги съм знаел че материалното макар и важно не е Водещо.
Относно Прочистването на Енергийната матрица на тялото има изписани тонове книги и повечето от тях или нищо не казват или предлагат методи които отнемат много време и резултатите идват бавно.
Съществува Алтернатива
Преди време прочетох книжката "Умирайки да бъдем себе си" на Анита Мурджани ... Прекрасна книга по истинска история преразказваща страданията на авторката от борбата и с рака загубата на битката с болестта разпада на физическото и тяло изпадането и в клинична смърт и последвалото и чудодейно изцеление.
Авторката споделя какво е осъзнала когато е била на прага на смъртта и как това е довело до чудодейното и пълно изцеление.
Жената споделя защо боледуваме и кое е в основата на здравето.
За съжаление макар и да описва какво е довело до изцелението и няма описание как останалите хора да постигнат същото. Тя просто разказва какво се е случило с нея самата.
Два месеца след като прочетох историята на Анита съдбата сякаш се намеси и попаднах на ТЕС "Случайно" ми попадна интервю с Българин който се занимава с Метода. След като се разтърсих си купих книгата "Техника за Емоционална Свобода" - ТЕС на Иван Петърнишки прочетох я два пъти и започнах да практикувам .... ДЕЙСТВА ... не след време , не след упорити дълги, сложни, тайни, скъпи, и т.н. практики. ... ДЕЙСТВА ВЕДНАГА
Практиката ТЕС е супер лесна отнема минутки да се изпълни и обикновено действа веднага ... в повечето случаи ... при мен така стана.
Затова реших да ви споделя радостното си откритие и да попитам ... НЯКОЙ ДРУГ
Много бих се радвал ако някой който практикува от по дълго да сподели защото аз съм абсолютен новобранец.
Be Happy