Мили другарчета , сега ще ви разкажа за падението на един титан
. Както споменах във форума временно пребивавам в Мюнхен. Тук не е за нормални хора или по скоро аз не открих как може да живее един нормален човек. Цените на храната за няколко пъти по-високи от тези в БГ . В магазините продават предимно пластмасови плодове и зеленчуци. Прави ми впечатление , че на пазара има по-хубави, не са БИО , но цената им е до 3-4 пъти по-висока. И тъй като нямам възможността да обикалям околните ферми се задоволявам с това , което ни дават , а от него мога да ям единствено хляб и картофи . Резултатът е сериозно натрупване на мазнина в коремната област. Когато имам възможност слизам в центъра и похапвам някакви измислени салатки от салатния бар на една верига за стекове Маредо. За 6.50 Евро ядеш колкото можеш и колкото искаш от салатния бар
Крайният резултат е напълнях поне с 4 кила от тия боклуци и не усетих никакъв вкус в храната. На всичкото отгоре ме заболя и зъб , боли гадта без да се подува и не мога да разбера какво е , наложих му чесън и понамаля болката, тук се жабуря с екстра върджин зехтин, но честно казано за 2 месеца не забелязах никакъв ефект от това жабуркане. Добре ,че скоро си тръгвам за БГ. Избягвайте Германия като туристическа дестинация , не става за храна
) Тия са грозни прасета и как набиват прасета и пият бира, днес ден на бащата - официално не се работи и само бирарийте са отворени . В 14 часа се бяха освинили вече от бира и мърша. Не могат да ходят в права линия , крещят и пикаят по улиците . Ей , гнусна сган е това баварският селяндур