Привет,sunsetflower
Такам..въпросът с тези брадавици е доста сложен, казвам го от личен опит. Проблемът с тях е че са силно заразни, можеш да се заразиш с тях дори практикувайки безопасен полов живот. Също така добре е да си направиш HPV тест, защото е хубаво да знаеш дали нямаш и някой високорисков вирусен тип. Незнам дали си ходила на лекар, но те съветвам да го направиш, защото при дамите тези вирусни брадавици могат да бъдат и вътрешни, особено ако не си ги лекувала дълго време, както казах много лесно се разпространяват. Домашни лечения в случая много не помагат-пробвала съм всичко- оцет, клеева тинктура, змийско мляко, просто са много упорити, не че мехлемите на традиционната медицина помогнаха...
Бяха ми предписали кондилин с които се махаха, но станаха резистентни и познай!!! Когато направих плодово-чаения режим на Лидия Ковачева, почти се бяха махнали, но пък се появиха нови. От моите се отървах с лазер, но мога да ти кажа, че ще си си носител на вируса винаги и завинаги, просто трябва да се държи под контрол (от имунитета), за да не причинява инфекции, т.е да се изразява и да ти създава проблеми. Доста изчетох в последно време по тази тема, защото лично на мен този вирус ми създаде и доста по-сериозен проблем. Не искам да те страскам, но борбата не е лесна с вирусите...нагли същества са. Надявам се съм ти била полезна
Стискам ти палци да се оправиш.