Соеви неща не харесвам и не консумирам
Не виждам смисъл от "заместители", а и те не са сурови...
Ядките- предните дни ядох доста ядки
и сега не ми се яде
Аз съм на периоди, когато ми се дояде нещо, го ям няколко дена и после известно време не ми се яде...
За кълновете си прав- от 2 дена все забравям, че съм си "отгледала" кълнове от броколи...защото ги сложих в хладилника и не ги виждам...Утре ще ги употребя само да не са се развалили
За хлебчетата- аз отгодини ям без хляб и така съм си свикнала...Бих искала да пробвам тези крекери, но като не ми се яде хляб не ми се занимава много...Ако си купя дехидрататор бих опитала, но на моята фурна- дори градуси не виждам
Въобще не е разтоварващ ден- след 3-те авокадота- те са доста мазни и колорични, дори не бях гладна като ядох доматената салата, но много исках да опитам дресинга със сусамов тахан на Мер;D Супер е:)
За мой минус отчитам, че откакто реших да съм суровоядка - съм на 100% ( освен седмицата с прегрешенията). Смятам към есента да си купя уред за готвене на пара...Купила съм си и пакети с боб, леща и елда, уж да ги варя и слагам в салатата, но въобще не ми се ядат. Може би, ако беше студено, щях да имам желание...