Ами да, прочистващ ден е:)След като минала седмица бях в Ню Уорк и си наруших режима с някои храни- сега въобще нямам апетит
Но иначе както казах даже преяждам със салатите и плодовете
Аз и без това ги ядох рядко- 2 пъти в месеца, а понякога и по рядко...Търсила съм водорасли, но освен корите Нори за суши в големите магазини други не откривам...Не зная къде да ги търся
Аз съм напълно За водораслите и напълно Против яденето на всичко, което има очи.
Аз от 2 месеца не съм яла риба и си мисля, да не ям повече въпреки, че я обичах, но нещо в мене ме спира да я ям след филма Земляни и цялата информация, която прочитам във връзка със суровоядството...Изглежда си на истински труп
, но отдруга страна ми липсва малко, като си помисля, че няма да я ям повече...Затова съм си решила, ако ми се дояде ще ям, но като си го представя реално, че я ям ми става гадно...Всички меса досега съм отказала постепенно - едно по едно...Така че засега морките дарове ги оставям в менюто си - а и май ги предпочитам тях, отколкото сиренето и кашкавала.... Странно е, че тях мога да не ги ям и въобще не ми липсват:), но морските дарове и рибата ми е по-трудно да ги откажа психически и вкусово...Даже вярвам, че сиренето и кашкавала са по-вредни трудно-смилаеми и нееестествени, отколкото рибата и морските дарове...Не знам дали е така, но така го усещам аз