ок, извинявай виновна съм
- виновна съм, че са объркани отговорите на Делфинка и другите момичета, аз дори не знам кой отговор на кого е при момичетата и приготвих само отговорите на момчетата за Делфинка да си избира и там мисля, че няма грешка... казах ти дори да питаш директно Дани като ти е толкова проблем за тази объркана зодия, а и на мен явно не ми вярваш понеже нали искам да ти отнема Делфинка... тя Дани дори не е била онлайн във форума след като ми каза за този проблем, можеше да я изчакаш да дойде и да изясним какво се е случило с тези зодии, обаче друго си е да направиш цирк тук
- виновна съм, че съм те забавила и не съм ти обръщала внимание, то на мен почти постоянно ми бяха блокирани съобщенията защото на всички гледах да отговарям веднага като ме питат нещо... не всички са като мен и теб свободни да висят нон стоп във форума, понякога се чака, колкото и да не е приятно
- виновна съм, че нямаш компютър и се мъчиш с телефонен интернет, който явно много те изнервя
- виновна съм, че Делфинка не те харесва, как ли изобщо може да не хареса такава балансирана, хармонична, безконфликтна личност като теб и аз не знам...
- а най съм виновна, че направих цялата тази игра, та си вкарах излишна беля на главата