Ил-Рах,съгласен съм,че с търпение и време ще се разбере какво има по-твойта пътека.Възможно е да ми се разкрие много от учението,дори да го завърша!"Малкият" недостатък е,че няма да мога да мина по-друга пътека,която ще ми разкрие и тайни и чудеса и истина,ще ми донесе щастие,хармония и ще запълни душата и сърцето ми.А претендентите за истина,наистина да ги изринеш с лопатата!Кажи си мнението но не ПРОПОВЯДВАЙ,че БОГ е един,но пътищата към него са различни.Всеки ще тръгне по път,по който го влече сърцето!
:kisss:Ето ,тук скъпо дете ,грешиш.Пътеката към Бога-Природа е една!!!Много добре утъпкана, устроена, подредена, с много и добри указателни табели!!!Но...нали там, отстрани на пътеката може да има нещо, което искаме да видим, да опитаме...и, тогава криввайки от правата пътека, ние се оказваме в трънака, който неминуемо ще се набие не само в задните ни части!!!И тогава, вече пострадали, от болести, проблеми, страдания, започваме да търсим, обратно връзката към утъпканата пътека!!!Пътеката не е на Ил-Рах, нито на баба ти Марийка, нито на когото и да е...ТЯ Е ЗА ВСИЧКИ!!!Наистина начинът да стигнеш до тази пътека сие единдственно само твой, уникален...ти трябва да го откриеш и да се върнеш, ако въобще си кривнал, де...
И още...ужасно съжалявам за заключването на другата тема!!!Въобще опитвайки се да контролираме и насочваме развитието на индивидите в тяхното развитие, като заключваме, или опитваме се да ограничим правилото, закона, който в Природата е отворен, всеки може да допринесе за неговото надграждане, това е направил и Христос- дошел е да надгаради нещо, което вече някой се е опитал да заключи , да ограничи!!!Не може да плачем всички да сме свободни и с правото дъ търсим своето си развитие и в същото време да заключим пътя на някой друг???