Другарчета драги, вие се поотклонихте и го емнахте наш Злоедов на тема дискриминация на половете..
А той просто се опита да направи тълкуване на затлачения текст на Дънов , по който помолих за разшифровка, понеже аз не мога. Това е
неговият прочит на Дънов, както виждате -доста по-различен от прочита на Даниелка.
Което доказва че май пак съм прав - двама читатели - два коренно различни прочита
Айде и други да се включат , че освен всичко , става и забавно
(Аз все пак съм доволен, че не всички притежават високодуховния стил на изказ на "нашия" Учител . Представям си какво щеше да стане , ако например инструкциите за техническа експлоатация на ядрения реактор ( или поне зарядното за акумулатора ми ) се състояха от подобна символика,притчи,басни, невчесани мисли и тем подобни.
Съгласен съм ,че съм дребосък в тези поприща (езотерика, окултизъм, космогония и пр.) но все пак си мисля ,че имам право да знам какво аджеба са искали да кажат тези , дето говорят така размито , че дори закоравели учени-изследователи ги тълкуват по разному.. Не е ли така?
Да вземем великият Нострадамус. Бил "специален". И какво точно е предрекъл и какво от това се е сбъднало, ние знаем ли ? След като всеки експерт си дава неговото становище "какво точно е имал предвид Нострадамус, като е казал, че ..."
ами така де .