Болната тема , и тук се появи
Гарванчо, в сайта има гигантска тема за паразитите, ти там попрочете ли ?
(
http://www.zemianazaem.com/archives/162 )
Само моите постове там са 34. Повечето от тях -изключително подробни и дълбоко в "проблема".
Както се знае , случи се да съм запознат по темата - два пъти съм бил в школата на Семенова (в Крим) - противопаразитна оздравителна програма в санаториални условия (по 22 дни! ) Почва се от 5 сутринта и до 11 вечерта. (специално хранене,препарати,билки,прахчета, глина,семки,пиявици, клизми, черен дроб.... през 10 мин. лапаш по нещо ,в свободното време -лекции. почти през цялото време бях в безтегловност..
)
Така че тройчатката на Хилда Кларк е прашинка в сравнение с това, което има да се прави срещу паразитите. Според мен -твърде недостатъчна е . Още повече ,че след като се установи , че цеперът на Кларк (по схемата в книгата й ) не работи, можем да допуснем , че й друго не й работи , например тройчатката ..
(Самата идея на цепера е да бори гадовете посредством ток с определени честоти. Обаче яйцето на гада още няма собствена частота..
)
А Малахов взаимства изцяло нейните препоръки. Семенова е много по-напред в нещата . Елисеева също. (мое мнение разбира се, ходил съм и при двете)
Паразитите са сигурно най-големия кошмар по пътя към оздравяването. Много коварни , много разновидности, всеки се влияе от определен препарат..И трябва дълга , непрекъсната борба ако сме решили да ги махаме изцяло. ( друг е въпросът , кои от тях може да поостанат и кои на всяка цена трябва да гоним
)
задължително да се прочетат хипотезите на Елисеева! , ще го копна в следващия пост.
Точно както казва Деси - те постоянно ни се "прикачват" , следователно не може да има излекуване веднъж завинаги
Давай да ти отговарям набързо нали си симпатичен , че постът става дълъг а повечето не обичат да четат дълги постове
- орехова настойка и сам можеш да си направиш, не е философия. Ако искаш , мога да ти дам, от това лято ми е -много силна, даже с черен орех (специално съм ходил да бруля в ботаническата градина два пъти)
- гълтай всичко както ти дойде. но постепенно ( и по много
) схемите навсякъде са различни.
- смилай си пелина на прах и си го съхранявай в кутийка. Голяма работа ,че ще изветрее с 20-30%. Ти пък ще увеличиш дозата с 60 % .
- не само за тройчатката,ПОЧТИ ЗА ВСИЧКО лечебно се препоръчва поне 30 мин. преди ядене.
- имам допълнителен много силен препарат , като едно от действията му е антипаразитно. Ще тряббва да пиша за н его в отделна тема.