На нас ни е съвестно,да те гледаме как се заблуждаваш и колко голяма грешка правиш с тези млечни и риба всеки ден.
Ще споделя нещо,ти ще си направиш извода:
Преди седмица,имах страхотно натоварване и стрес с работата(частен бизнес) Реших да пробвам и друга храна за няколко дни. Шест месеца не бях ял месо.Сладки и млечни веднъж на месец. И мезнах 4 кюфтета,пих три дена кафе(и него съм го отказал от 6месеца)морковен кейк в Cossta,имахме годишнина ,в Англия ходехме на кафе там
Консерва туна,френско филе,беше ми любима, и така три,четири дни опитах повечето стари любими храни,без алкохол,газирано и др.
Без хляб,не съм преяждал,тоест не съм ял нещо огромно и тежко,само едни пържени картофи със сирене
И какво мислите се получи, от стреса,преумората и смяната на храната? Плучих пристъп на подагра,възпали ми се ставата над големия пръст на единия крак.Поду се,ужасни болки,не можех да ходя,вдигнах температура 38,5 получих и болки в гърлото. Просто пречистеното тяло не приема такава храна и не можа да я преработи,.Възпалението е от натрупана пикочна киселина(кристали) в ставата. А,аз си мислех,че съм го ударил
Не съжалявам за случилото се,това е един голям урок,надявам се не само за мен.
Сега се възтановявам бавно с гладец и нашето хранене
Забравих да спомена и силно разстройство
Мда,сега е ваш ред да ме покритикувате малко,не само аз да го правя, наляво,надясно
Петко,затова не сме се засичали на Йога,