Аз бях до преди време обсебена от тази книга, постоянно цитирах думи на Анастасия, четях я докато вървя, докато чакам приятел, докато почивах по време на работа, преди да заспя..... Може би се случи така, защото я открих в началото на моята промяна (а тя се случи много рязко).
Долмени има и видях 3, но в Сакар, чак не можех да повярвам.
Владимир и мен доста ме дразнеше в първата книга, но тя просто така е написана. Представете си някой българин, който не е чувал за нищо от подобна материя, как би реагирал - и по-глупави въпроси би задавал. Даже той обяснява и дори се извинява на Анастасия, че се е съмнявал за всяка нейна дума в някоя от следващите книги. И аз дори не обръщах внимание на неговите думи, търсех най-вече нейните.
Сега като се замисля тази книга отприщи мечтите в мен, и не само. Толкова много променяше състоянието ми за целия ден, че на няколко пъти Рашко (учителят ми по йога) ми казваше: каквото си правила днес направи го пак, защото виждам как сияеш (а аз дори не се усмихвах външно тогава).
За всеки е различно, няма как на всички да въздейства по този начин, но е толкова хубаво....