Здравейте,току що се регистрирах...уж да попитам как да "сготвя" някои неща,а първият ми пост е в тази тема!Много е приятно да намираш съмишленици!
Книгите ги четох с нарастващо въодушевление,бяха за мен като нещо,което дълго време съм търсила...дадоха ми и крила,и смелост да вярвам и мечтая...Ще живея в собственото си родово имение,когато му дойде времето.На мен нещата ми се получават,когато ги оставя да узреят на спокойствие,без да ги притискам.Ето примерно със суровоядството,преди ми се струваше нещо толкова далечно и непостижимо,а от съвсем скоро ми е начин на живот.Не знам доколко ще се справя,но за сега черпя идеи от този сайт.
Мер,голяма благодарност за труда,който си вложила тук.А на снимката си изглеждаш като току що обхваната от Анастасийска треска
Красавица си!
Аз лично,преди да прочета книжките,изпитвах нещо като липса на модел от женски пол,на който да се възхитя,на който да искам да позаприличам...сигурно звуча като смотана пуберка,ама така си беше.И би било много полезно ако жените,дори само вдъхновени от прочетеното,без да "хващат гората",променят нещо в навиците си,характера,мисловните си модели...