Човече ти направо ме изумяваш !!!"
а от друга страна може би наистина леко избързвам"
Леко ли - това е все едно да ускориш bugatti veyron с пълна гас, А все още да не си разбрал че има такова нещо като спирачки.
Виж какво.
Аз и преди съм писал ама ще се повторя не се бъзикайте с гладуването - това не е майтап работа. Който се хвърля без опит направо в дълбокото рискува да се удави.
По време на истинско гладуване по принцип се изпитва по малко глад отколкото плодовата диета - но това не е задължително и е индивидуално. А и при различните гладувания може да е различно.
"
иначе ми хрумна да направя 30 дни гладуване, ако с еднодневното и тридневното нямам никакви проблеми... щото в книгата пишеше, че има доста здравословни ползи... и искам поне един път да си направя 30 дневно гладуване да възстановя там процесите и другите неща в организма си и после мисля да го карам на по-кратки гладувания"
..... No Comment .....
ЧОВЕЧЕ ОСЪЗНАЙ СЕ Ако директно от 3-дневка се метнеш на 30 дневка няма значение дали си ВАТА или МАТА КОСМАТА
"
според теб какви сериозни проблеми може да възникнат и защо смяташ така в книгата сякаш не се отричаше категорично това... "
ВСЯКАКВИ
1. Ти изобщо няма да устискаш 30 дни.
2. Ако устискаш толкова по зле понеже идея си нямаш как да се захраниш правилно, а ЗАХРАНВАНЕТО е много по важно от гладуването.
3. Всяка грешка при захранването се заплаща. Грубите грешки се заплащат скъпо.
След 30 дневно гладуване трябва много внимателно захранване
В твоя случай
- липсва ти какъвто и да е опит в захранването
- не си се сблъсквал със склонността към преяждане по време на захранването - това е много вероятно да те вкара в болницата, където няма да спазят правилно захранване а ще те наблъскат с глюкозен сироп и химия и ще ти върнат килограмите но ще ти разбият тотално метаболизма. - Историята помни подобни случаи.
Не мога да ти кажа какви проблеми могат да възникнат това е индивидуално .... но като цяло - Метаболитни смущения и извращения, Хранителни разстрийства, Блокиране на храносмилането, колит, чревна непроходимист, Изобщо можеш да скапеш всичко което е свързано с храносмилателната система.
Ако не успееш да я скапеш нея тогава става още по опасно защото всичко ще отиде вътре в тялото ти и да ти докара каквото си избереш - отвори учебника по медицина
Намери си някакви книги прочети ги посъбери малки инфо
Съветвам те да намериш книгите на Малахов за гладуването
http://www.book.store.bg/p31038/chudoto-na-gladuvaneto-g-p-malahov.htmlТази предполагам е по новото издание:
http://www.book.store.bg/p17791/lechebno-gladuvane-genadij-malahov.htmlИ отсега да ти кажа това за няколко месеца да натрупаш достатъчно опит за 30 дневно гладуване НЯМА КАК ДА СТАНЕ. Ще ти трябват поне 1-2 години. Освен ако не работиш и си по цял ден свободен. ИЛИ ако намериш някой който има опит и гладуваш под негово наблюдение.
Ако има нещо друго питай