А не ,лястовичките не са за това още не съм решила да имам детенце рано ми е ,след 2-3 години живи и здрави кат се прибера в БГ,пък от неколко дни съм и официално разделена с приятеля ми,различни пътеки избрахме кво да се прави съдба.Та да си дойда на думата ,да искам да имам дете ,но както споменах не и в близките 2-3 години,но знае ли човек.Но искам да знам за раждането в вода,много ще съм ти благодарна ,ако разкажеш малко повече за съседката ти ако знаеш нещо.
Аз не знам толко много за това само това което съм гледала и чела за раждането в вода.Нямам позната която да е раждала в вода,единствената информация имах за клиниката на Мазнейкови в БГ,но благодарение на Вери получих инфо за още няколко.Не че и на мен ми е толко наложително сега,просто ми е интересно.Пък и навсякаде споменават че е било много добре за детето.
Водата облекчава болката и прави раждането по-поносимо. Освен това тя стабилизира пулса и кръвното налягане и кара майката да се чувства по-спокойна и с по-отпуснати мускули. А бебето излиза много по-лесно и по-бързо.
http://semeistvo.rozali.com/rajdane/p11324.html Кое е вярно не знам.Истината е някъде там.
Петко я не си трайкай ,а кажи какво мислиш ти ,според йогата кое е правилно.