Здравейте!
Светльо, Петко, веднага отговарям за резултатите (извинявам се за закъснението
)
Първо, след като изкарах курсовете, и по-специално трето ниво, станах с пъти по-уверена - нещо, което преди ми беше огромен проблем и винаги ми е пречело да постигам максимални резултати. За съжаление колкото и да е способен, умен, упорит и т.н. човек (по принцип), ако му липсва самочувствие, никога няма да реализира докрай целите си. Една от основните идеи в тази система е да накара човека да повярва в собствените си възможности и да зареже всякакви самоналожени тъпи ограничения като "не мога", "не става", "невъзможно", "няма как" и прочие подобни.
Второ, с очите имах следния абсурден проблем - минус 4 диоптъра на лявото око, нула на дясното (демек, едно здраво око и едно бая кьораво
). Тоест, през цялото време трябваше да работя само с едното, което определено е неудобно... Сега очите ми са здрави - и двете. Но това стана не веднага, а след като месеци наред работих по малко, но постоянно, всеки ден. Тук е мястото да отбележа, че един от най-важните моменти в системата е не да постигнеш добър резултат, а да го
задържиш, след като си го постигнал. Може би това имаше предвид mariiina под "зависимост"?
В смисъл, че много курсисти хвърлят след курса всякакви очила и лещи, но след някой и друг месец отново ги слагат?
Ако е така - мила, това не е зависимост, ами си е чист Мързел, с главна буква
. Какво очакват тия хора? Че след като веднъж вече са работили, сега вече край - резултатът им е в кърпа вързан, стои си там и си е техен во веки веков?! Еми, хора, ще ви разочаровам! Все едно да пазите диета 3 месеца, да свалите излишните килограми, след което, от радост, успокоени, че вече сте "перфектни", да почнете да се тъпчете с каквото ви падне и после диетата да се окаже виновна, че пак сте напълнели. Май има нещо такова и в този случай... Трябва да се работи - може да е по малко, но да е редовно. Без работа не става
. Това и децата го знаят (поне на теория).
Още по резултатите - отървах се от 4 см белег на лицето, който си мъкнех повече от 5 години. Сега едва се забелязва, и то от милиметри ако гледа човек - повечето хора твърдят, че въобще не виждат белег.
Изчезна ми една необяснима кожна алергия отпреди. Оттогава не се е вяствала.
И най-важното, аз самата се чувствам по-спокоен и по-уравновесен човек. Това е нещо, което също ми беше трудно да постигна преди. Не се получава за ден-два, но плодовете от усилията си човек ще жъне години наред, ако веднъж го направи.
Това е всичко, което мога да кажа за курса
. Аз съм доволна, че го минах и го препоръчвам на всички. Разбира се, трябва да се види, за да се разбере изцяло - иначе всякакви описания и обяснения отстрани са винаги, малко или много, субективни.
И още нещо относно парите. Докато първите две нива касаят здравето (най-вече), основният курс набляга на живота като цяло, включително и на това как човек да печели повече пари. Може би това е и причината (една от причините) да е по-скъп (650лв). Струва си
.
Също държа да отбележа, че не съм, нямам и намерение да ходя на никакви "мастерски" и тем подобни, даже и да имам парите. За мен човек може и само от първо ниво да вземе много, а щом е минал и трите, несъмнено нататък може и сам да продължава, стига да не спира да работи и да не се отказва. Именно това най-вече разбрах, докато бях на основния. Да се откажете е най-лошият възможен избор, който може да направите, във всяко едно отношение. Благодаря!
Светльо - бях при Моника Балаян, на втория път на първо ниво и с Миша и Драго
. Впрочем, 2 години преди това, баща ми изкара първо ниво с Любов Чернова и се излекува от пареза на лицето (нещо, което лекарите казваха, че е необратимо. Ноу комент!)
Ти при кого беше? Поздрави!