За елитарното и аз не виждам причина,но е така :-\Сумите са такива,защото майсторският клас сега ще се проведе в "Слънчев ден".Те половината пари за това отиват.То и при д-р Емилова е така.Като сметнеш 30 дневен престой в 4 звезден хотел,ей го на.Разбира се,ако човек няма толкова пари,винаги може да си гладува в къщи или да си избере друга древна практика.Вярвам,че знанието е едно и също.Йога,Рейки,метода Силва,Джон Кехоу,Джоузеф Мърфи и.т.н.,включително бойните изкуства.Всичко се отнася,само до едно,погледнато от различни ъгли,развиване силата на духа.Парите съм си ги "избил",защото съм получил информация,която посредством действие съм превърнал в знание,което пък е несъизмеримо с тази сума.Използвам този бизнес жаргон,защото се занимавам с директни продажби.Нека не забравяме,че тези хора имат много разходи.Те не живеят в нашия град,а трябва нещо и за тях да има.Цената нямаше да ни се вижда,толкова голяма,ако имахме по 1500 евро заплати.А и както казах,това е само за бизнес курса.Другите нива,са със съвсем прилична цена,която всеки може да си позволи,освен ако не си търси оправдание,разбира се.