Здрасти, русе.
( Всъщност, Теодорка много хубаво го е казала! Аз ще допълня. )
Мога да ти улесня живота , а ти ако решиш , ще почерпиш
За какво ти е ирисова или каквато и да е друга диагностика за да ти открие болест , за която ти и всички около теб са наясно от 15 г. ??
Повече от това не би могла да го потвърди, а да покаже , че нищо ти няма - също. Тогава какъв е смисълът? Най-много да ти открие други, допълнителни "благинки" ..
Да ти каже някой каква е точната причина е абсурд. А и е безсмислено. Методиките , които си склонен да използваш, не се интересуват от точна причина .
Има малко противоречие- диагностикът най-често само диагностира. По цял ден. А лечителят най вече - лекува.
Ти търсиш две в едно
Супер е , аз търся даже 5 в 1 , но това почти го няма никъде
"добър специалист" в случая е словосъчетание от сорта на "дървено желязо"
Под "Специалист" се разбира човек, въвлечен в блатото на официалната медицина. Тоест "традиционен" доктор. А след като тази медицина е обявила псориазиса за нелечим, кой медик би могъл да е "добър" в този случай ??
Тоест ако някой някъде лекува псориазис по друг ( алтернативен) начин , той би бил лечител , целител , но не и "специалист" тъй като това понятие е резервирано от Великата Официална..
В ДАР няма смисъл да ходиш само за да ти потвърдят това , което и ти самият знаеш
Като лечение ще ти препоръчат съвсем същото, което нищим и ние тук вече 2 години , при това , за разлика от ДАР - съвсем безплатно.
ПРочистване, гладуване, правилно хранене ...
В ДАР вероятно не смеят да изкажат и една собствена мисъл, постоянно ми цитираха Пол Брег какво казал..Малахов какво казал.. Хулда Кларк какво казала..
На няколко пъти ми се налагаше да го прекъсвам д-р Николов , за да му кажа , че всичко което ми цитира , го знам от много години + още толкова , което той скоро няма да узнае , просто защото е зает и няма моето свободно време , което да вложи в усвояване на още методики, препарати и гледни точки...
Е , ако те сърбят едни 100 лв , поразходи се , да видиш, че ще бъде точно така, както ти казвам, но ще е жалко , че за почерпката ще ти остане по-малко
За половината от техните пари мога да ти скова индивидуална оздравителна програма ,( ако ти не се чувстваш достатъчно смел ) като добавим и един специален препарат за такива случаи , за който "специалистите" още не са чували
,няма и да чуят, защото не е "научно" . Щом предпочитат да останат при науката , която не лекува псориазиса , тяхна им работа..