Ето тука вече ще пиша за всичко.Другия Дневник го бях нарекла да бъде оздравителен дневник,даже,ако не се лъжа съвсем в началото бях написала,че ще го завърша,в момента,в който усетя,че нямам проблем.Така,че той си е друг дневник(пък въпреки,че няма да пиша в него си обичам...има САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ ЗА МЕН
).
Сега да си говорим:имаше тука наистина земетресение,ама ми се стори леко сякаш.Тъкмо се бях върнала от йога,изядох си 2 праскови с най-голямо удоволствие и както си седях клекнала на пода, и усещам,че се той се клати.А?? Абе викам си:кво става тук WTF
,влизам в другата стая да видя полюлея дали се клати,ама брат ми ме успокои-"земетресение има да,няма страшно"."Ти луд ли си бе?"-това беше моя реплика-"айде да слизаме всички пред блока!".Ама те взеха да ми се смеят,че било леко и нямало проблем...пък аз си се стреснах хич да не е.Та имаше земетресение,ама лекичко беше и по-силни е имало.
После:Марулиуме,
-
,трябва ти някой
мъж на тебе,така ги виждам аз работите
Влади,мислих си скоро,че вече не си в бандата ни,че от много време не беше писала,но щом си тук съм спокойна
Петко и аз много се радвам,наистина
Сега искам да ви споделя нещо.Малко ми е притеснено,че не ям много зеленолистни и друг път съм ви казвала.Взимам си една връзка магданоз и я гледам,гледам и на 3 дни ,веднъж я докарвам до нея
.Марули бих яла с удоволствие,но вече ги няма и не знам какво да правя със зеленолистните-дали ще ми стига да ям по 1 връзка магданоз на ден?Ако да,изяждам я!
Друго,от седмица насам,съм 100 % сигурна,че се придържам към 80/10/10.Ама да не я докарам накрая до недохранване
.Понеже малките ги няма и ние сме само 2та
,познайте дали се задържаме вкъщи изобщо,ама нищо,аз имах нужда от почивка. Та от ходене не ми остава време да си направя нещо да ям и "бухам" само плодове предимно.Ама сега ще си правя Тахомед-а на Петко и кьопоолуто на леля ДарбиМак.Пък крекерите са ми най-голямата мъка(тука вече се нагнетих-НЯМА СУСАМ в здравословните магазини!!!И сега?С какво да го заместя ?Ама ще измисля нещо,щото умрех от глад вече
Тъй това е засега