Крайно време е да изляза с отворено писмо какви съм ги надрОбила
.Хорааааа,people,споделям най-чистосърдечно,към днешна дата,19 и 27 е часа,аз съм най-анти суровоядеца,който съществува-да.Изобщо не искам да ме успокоявате,просто си изливам душата-ето изливам я,с голямата фуния:Значи суровите ядки,семена,салати ,плодове -ок,ама защо аджеба и шоколади бе,защо??Добре,че не съм запукала пържолите и млеката,то това остана вече.Резултата е повече от светкавичен,добре си бях влязла в старите килограми,ама сега "да не съм чула" да съм 55 кг....60-62 ги удрям 100 процентово-лоша работа,лошааааа.Обаче мислих,мислих и набарах някакъв хранителен режим за 90 дни,дават го като диета,обаче това не е диета,ами по-скоро разделен режим на хранене. Аз го проучих внимателно и с помощта на една таблица за разделно хранене го адаптирах към нашето меню.Само малко ме притесняват дните от 24 декември до 1 януари......обаче трябва да го почна този режим,неизбежно е вече...Ще видим как ще стане работата с 24,28-моят рожден ден,31 и 1ви тях заедно ги смятам.....Ще измисля нещо.
Така неусетно съм се сурнала по наклонената плоскост,че няма и накъде
-е на ,смешно ми става,сякаш има нещо смешно в цялата работа
.Поне с една работа като хората се занимавам-ходя на медитаця,а излъгах и колело също карам.Даже на йога не съм ходила от много време.Ама не от мързел,ами то деца-ясли(боледувания),училища,домашни,чудеса.Пък на мен никой не ми помага и трябва сама да се оправям с тези задължения.Оф забравих да +изпитите ми ,значи свободното ми време клони към минус(- 3) по скалата от 1 до 10-примерно.И затова така стана сега с йогата.
Та така с мойта буйна младост
.От утре пак влизам с бодра стъпка в редиците на вегано-суровоядите.
Искрено&Лично-Vasilena