Аааа,не,не заради това не пишех,просто не пиша от доста време,защото пиша като искам да кажа нещо по-съществено или просто като искам да споделя нещо.Менюто си го пишех съвсееем в началото,че даже и тогава не толкова стриктно.
За колко ги качих ли.....за 2 месеца смятам.Не само с шоколад бе,как само с шоколад,айде да не изпадам в подробни описания,нали разбра,че описването на хранителните продукти не е от любимите ми занимания
Ами за режима ...понеже имам кг за сваляне затова ще се храня така.Пък като си бях и чисто суровоядна много безобразно ги комбинирах храните,пък този режим е на базата на разделното изготвен и затова ме привлече.Ама той не е скандален -1 път в седмицата картоф варен и 1 път боб си е приемливо.Поне аз така ще го правя.А ако ме питаш защо включвам и готвена храна-защото пълното сурововдство ме пречиства до такава степен,че и най-малкото количество несурова храна ме кара да се чувствам ужасно-глава ме е боляла,кофти ми става.И затова за себе си пиемам този вариант.
Обаче аз не се обвинявам за това ,че съм качила килограми или пък ,че съм се отпуснала,просто споделях.Виж как философски гледам на нещата
-това отклонение е просто част от пътя,от моя път