Кажи твоя опит в глауването,за да стане ясно,може да си по наясно?
Не мисля, че сме в този форум, за да си мерим...гладуванията.
Ако имам желание, ще споделя, но не отговарям на провокации. Аз също говоря от личен опит.
За да гладуваш,не се иска подготовка.Иска се мерак и малко четене. И правилно захранване,което е коментирано 100 пъти поне.
1.63-63 кг 10 кг излишни,следователно дошата и го позволява,нали ?
То който иска да прави глад,естествено,че знае какво прави.И то при положение ,че е правила няколко дни.
Безотговорно и несериозно е меко казано ОБИДНО,към моя коментар.
Разгледай ми постовете и ако намериш несериозен съвет за здравето ,към който и да било в сайта,спирам да пиша повече тук.
Да направиш един дълъг глад е много по-лесно от това да започваш пет пъти по 3 дни,пробвал съм го и знам.
Защо да спреш глада,когато започва да работи.
За разлика от доста пишещи по форумите,аз говоря винаги от собствен опит. Дори в момента съм на сухо гладуване.
Добре де, но стана ясно, че за двудневните гладувания е нямало много четене и е налице грешно захранване. На мен това ми стига, за да ми "светне" червената лампичка и да не давам съвети като твоя.
Освен това аз твърдя, че се иска И подготовка. Най-малко ако човек се е хранил неразумно досега и е задръстен с токсини, за такъв дълъг период на гладуване ще мине през доста сериозни ацидозни кризи-толкова сериозни, че в някои случаи трябва да прекъсне гладуването, ако не иска да се самоотрови. Защо трябва да се стига дотам?
Искам да
подчертая още веднъж (казах го и по-горе- "нищо лично"), че в никакъв случай не оспорвам качествата ти като човек и потребител на този форум. Не съм ти чела мненията, реагирах на
горното ти мнение. Никой не иска да спира да пишеш тук, напротив. Извинявай, ако съм те засегнала, но все се надявам поне този път да си ми разбрал мисълта.
Някои хора реагират спонтанно, прочетат нещо, зарибяват се, но не са достатъчно информирани и грешките стават.
Аз все пак стискам палци на момичето да се справи, а ако не е сигурно, да пита. Брей, дано не го изгонихме с тази дискусия тук
Поздрави!