класик съм,свиря на ударни инструменти и пиано,занимавам се с класическа музика,опери,оперети,симфонии и за каквото поръча,този дето плаща
май май и аз за това все на плодове карам,защото ефекта е наистина очевиден в кратък период от време,аз обаче въпреки многото натрупани познания последните две години се държа като невежа и йо-йо-то ми е добре познато,както казва Л. Ковачева всеки може да гладува,а само интелигентния да се захрани,аз още не съм интелигентна,но този път май май ще стане
а дънките! хах супер са
за суровото- много пъти съм пробвала месец без проблеми,и въпреки,че зная вредата от животинските храни обичааааам ги!!!! доматче с моцарела или малко гауда с билки и рибка с броколи!!! малеее
и шоколад!!! това са нещата,от които се лишавам вече два месеца
утре ше пробвам маракуя!!!
а ябълките са намазани с толкова восък и да ги измия се мазна седи!!!! а вие правили ли сте си среща някога на форума? харесва ми,че тук хората са толерантни,може да и най-голямото прасе,но нокой не те съди,може само да те посъветва,преди време един веган се съдра да ме критикува,с невероятно чувство за превъзходство над останалата част от населението,много ме разочарова,мислех,че всичките сте такива
аааа сега да имаше едно червено винце
приятна вечер!