Здравейте мацки и мацковци
и на мен дядо Коледа ми донесе точно този модел. Жесток е!!!
Цяла Неделя не съм спряла да го ползвам, докато не пробвах всичките приставки, не мирясах!
Първо си направих конопено мляко с мини резачката, много вкусно стана, но дълго го прецеждах
След това си направих лимонов нектар с блендера - пуснали са на пазара едни гадни сухи лимони, които не стават за цитрус преса, затова ги смлях. Стана бледо-жълто смути, което ползвам за салата.
После си направих още едно ядково мляко, от слънчоглед, пак на мини резачката - слагаш 1/2 част ядки, 1 част вода и мелиш. Стана супер яко и гладко!
След това рязах спанак с по-големия от двата ножа за голямата кана, много добре го реже
След спанака, рендах пащърнак с по-малкото кръгло ренде - готина салатка се получи със зехтин и лимоненото смути
После не издържах и отидох за портокали да си пробвам цитрус пресата. Много е добре, не остава никаква фира. Само ако е по-голям плода (грейпфрут) трябва леко да се притиска последователно от всички страни, за да мине пресата и да го изстиска.
Накрая мелих в блендера - сложих кокос, без да знам какво ще се получи. Видях че е сухо и добавих вода. Познайте - ИЗБИХ МАСЛО!!! 100% истинско кокосово масло
остана по дъното на каната и го обрах (шпатулата е много удобна, всички части се чистят лесно). Водата я изяде кучо, много му хареса
С настъргания кокос направих шоколадови бонбони с канела, какао и мед, супер яки станаха!
Много съм доволна! Машината е уникална и си заслужава всяко "пени"
Както може би се сещате, докато не изчерпах запасите в хладилника не се спрях. Голям кеф е, днес ще пазарувам и продължавам.