Представа нямам кому е нужна тази експлозия от коментари от лица, които не бяха лично засегнати.
Kalia, имам следния въпрос към теб - щом след като всеки може да си чете Малахов, 1. защо не се опита
да помогнеш на някого...
с цитат от Малахов, Пол Брег, а си цитирала мен ?
2. Би ли ме цитирала къде точно аз съм се определила като пионер, като човек открил топлата вода ?
3. Би ли точно ти ми обяснила защо мъжа ти има (идея нямам колко профила вече) и търси контакт с мен като може да си чете Малахов?
4. Би ли ми обяснила какво правехте във фейсбук групата, която бях открила, след като можеш да си четеш Малахов ?
5. Имаш ли предста на колко човека съм била патерица и съм ги съпроводила не в профилактиката, а в
лечението им , колко хора ми пишат на лични " Съжалявам Вили, че те безпокоя на лични. не мога да пиша публично в сайта, защото роднините ми четат, а аз не искам те да се притесняват за мен"
Нямаш идея нали, но ХАПЕШ, без да си потърпевша в конфликта. Хапеш, защото да си коментатор е нещо велико. Хапеш и съскаш от
великодушие,състрадани и смирение, които са силните черти на духовно извисените хора...
6. Къде съм казала, че съм духовно извисена? Или май казах, че пренебрегвам духовното в коментарите си ...
7. Нима ти не си ми писала лични съобщения ? Защо , питам, като е можело да си четеш Малахов.
8. Защо си в този форум бе жена, чети си Малахов !!
Щом думите и книгите казват всичко, питам защо съществува този сайт и какво правите тук вие ? И ще ти кажа - и аз си мислех, че зная всичко за хората от книгите, статиите и житейския опит. Но днес след всичко казано тук , разбрах че всъщност житейският ми опит е доста КУХ и нищо не зная за хора.
Според мен пък е съвсем нормално Wish да престане да пише, поне в тази тема, след реакциите, които получи!
А дали "purelove", пардон "лунно момиче", пардон "слънчево момиче", пардон "Л.М." и още кой знае под още колко псевдонима се е регистрирала, ще се махне за пореден път и после ще се върне отново, все повече заприличва на сапунен сериал, напр. 1568 епизод.
Да, това са мои никнеймове ! РЕГИСТРАЦИИ ? Профила ми е този. Не се крия зад djivani, blue_angel, petyr, kaloyan и редица други, които от различни профили се представят за различни хора.
На втория ред съм променила името, но профила ми е този.
Още лични нападки имате ли, които трябва да уточня и разясня ?
Тъжно е ... да ми говорят точно за Незрялост хора, които показаха по всякакъв начин колко са първични и как се мешат в ситуации, които не ги засягат персонално. Не си спомням да съм казала лоша дума за някой от коментаторите, още по малко за iskrena, която така адекватно се включи с теорията си за светлината ....
Все тая.. Поне излезе на бял свят кому за кого какво мисли. Доста маски паднаха !
SHIT съм да. Но нямам "лайна" в тялото си. А другите дето ме целят с "лайната", те никак не са SHIT