Колежке violetblossom, не си споменала единствено колко време те държи това състояние, циклично ли е или си така от много време? (А това е важно като информация)
Работата не е за психиатър, не бой се. ( Слабовати са .Най-много да установи , че като малка си била твърде привързана към дървеното си конче
)
В твоя случай просто " е слаб токът в инсталацията" . А когато е така , той е слаб за всички уреди, закачени към тази инсталация.
Тоест - липсва ли ЕНЕРГИЯ, тя недостига както за физическото тяло, така и за психиката, мотивацията , емоциите дори и т.н. Просто - една (засега) безпричинна умора.
За съжаление около 2000 патологични състояния се характеризират с умора.
- Само на физическо ниво може да бъде какво ли не - от липса на някой минералец или витамин, до наличие на неприятен паразит.
- Различни по-сериозни болести стартират точно така ( да не дава Господ) - преддиабет, предбъбречни разни патологии.. и т.н.
- Ситуацията допълнително се усложнява и от възможността проблемите да са в по-горните етажи - енергийно тяло, ментално, етерно.. . По другояче казано - "чужди енергийни вмешателства" или още по-просто - нещо от сорта на магия. ПРи такива състояни се дърпа здраво енергия! Повечето хора се подсмиват , но то е само защото не са запознати ( както обикновено
) Тук мога да ти препоръчам една приятелка радиестезистка. (Знае какво може и какво прави , не е случайна .)
- И за да усложня още повече (
) - може да бъде и разстройство на някой жизнен принцип ( по Аюрведа) - в смисъл , ако ти си вата да речем, и тази вата излезе от равновесие , симптомите могат да са точно такива! Също така - ако ти си "вата", по принцип енергията винаги е на приливи и отливи. Ще имаш дни с отлична енергия, след които ще следват няколко "лоши " дни. И така - завинаги. ( Мъчил съм се да търся причините за тези състояния, които ги има и при мен, защото съм с преобладаваща вата и аз, и съм смятал , че това са ненормални състояния, докато наскоро не прочетох, че за вата това е съвсем нормално! И спрях да си мисля , че ми има нещо
Ще почна да си мисля, ако спрат да се редуват и останат само "лошите " дни
) )
Всичко това психиатъра дали ще го съобрази ?
Ама и аз май не трябваше да ти отговарям ..
( едва ли си останала доволна от отговора
)