Аз лично беля райските ябълки. Както Дани казва, изчакваш да умекнат и после хапваш
все едно мармалад
Вчера за първи път си направих зелено културистично смути с банани и спанак. Сложих 800 гр банани, 200 гр спанак, малко вода и издеих мъничко лимон. Не беше зле. Усещаше се съвсем слабо нагарчане от спанака, но честно да ви кажа ако беше само чисто зелено смути може би щах да повърна
хаха От "солените" пасирани нектари най-много ми харесва Гаспачо
перфектно е за летните месеци.
Иначе зелените смутита сигурно са хубави ако се подберат правилните съставки
Ще се експериментира на пролет като плъзнат треволяците, че сега зимата под снега да се търсят треви малко прекалено ми се струва
, а в магазините които продават са фул с отрови.
Чудех се да публикувам ли продължението на хранителното ми меню. Вече взе да ми омръзва да запсивам какво ям, но така или иначе имам записки до вчера ще ги приложа:
Петък 14.12.12:закуска: 1 кг. Райска ябълка
обяд: 2 сурови зелени пиперки; 1 средноголям морков; 1 люто чушле; 3 млаки кисели краставички; 5 тънки филийки домашен пълнозърнест хляб с квас (около 200-230 гр) + пастет от нахут (само пасиран нахут и вода + червен пипер, черен пипер, кимион, чубрица) и 5 средни на големина маслини
следобедна закуска: 1 кг банани
вечеря: 1 голям морков и половин цвекло + 2 супени лъжици накиснати сусамови семки; малко кисело зеле + 4 филии домашен ръчно приготвен пълнозърнест хляб с кисел квас (около 240 гр) + 250 гр. Пастет от нахут ( само пасиран нахут и вода + червен пипер, черен пипер, кимион, чубрица) + 1 люто чушле
7-8 минути бягане за загрявка и после уличен фитнес на лост и успоредка:
1: 15 набирания широк надхват на лост
2: 30 кофички на успоредка
3: 10 набирания широк надхват зад врат
4: 25 кофички
5: 10 набирания тесен подхват
6: 20 кофички
7: 10 набирания тесен подхват
8: 15 кофички
9: 10 набирания тесен успореден хват
10: 15 кофички
Събота 15.12.12:закуска: 1,2 кг райски ябълки
обяд: морков, цвекло, 10 маслини, 2 филии домашен пълнозърнест хляб с квас; 500-600 гр картофи на пара + едно люто чушле и половин глава лук
следобедна закуска: 1 кг мушмули
вечеря: 15 гр накиснато годжибери и малко след това 1 суров морков; 5 накиснати ореха; 4 маслини; 3 парченца тиква + 500 гр ориз със зеленчуци на фурна и две лъжици пастет от нахут (останал от предния ден)
следобеда имаше доста колоездене и плодобер
набарахме 2 отрупани мушмули, както и събрахме разни нападали орехи.
по-късно малко коремна преса:
13 вида преси (всъщност 11, но два от видовете са асиметрични и се правят за лява и за дясна страна)
общо 330 повторения (средно по 25 за вид) без почивка между различните видове или максимум 3-4 секунди докато се заеме подходящата поза)
Неделя 16.12.12:закуска: 600 гр райска ябълка и 30 мушмули
втора закуска: около 700 гр тиква на пара
обяд: банани 1,1 кг
следобедна зкауска: мандарини 600 гр, киви 200 гр, ябълки 200 гр.
Вечеря: ч голям морков, малко цвекло, 5 накиснати ореха, 2 филии домашен пълнозърнест хляб с квас, 200 гр. Картофи на пара и ориз със моркови грах и лук + малко домашен доматен сок
Дейността през неделя беше 30 минути крос в парка
а вечерта интензивна ащанга виняса йога за около 75 мин.
Понеделник:закуска: 600 гр ябълки; малко след това 300 гр мушмули
обяд: морков, земна ябълка 3 репички, 1 купичка овесени ядки + 2 лъжици накиснат слънчоглед малко лук и подправки и 1 люто чушле
следобедна закуска смутии от 300 гр сушени смокини
следобед/вечеря: 3 филии домашен пълнозърнест хляб с квас, домашно кьопало без сол и мазнина + 3 маслини + 1 лъжица сусамено семе и 1 шепа кашу
вечеря: смути от 800 гр банани + 200 гр спанак + малко вода и изцеден лимон и половин час след това исках малко сладко та патнах 200 гр пресни фурми
Спортът беше лостове и успоредка:
1: 15 набирания широк надхват на лост
2: 30 кофички на успоредка
3: 10 набирания широк надхват зад врат
4: 25 кофички
5: 15 набирания тесен подхват
6: 20 кофички
7: 15 набирания тесен подхват
8: 15 кофички
9: 10 набирания тесен успореден хват
10: 15 кофички
около 100 секунди почивка между упражненията
и вечерта едно занятие по йога.
Килограмите сутрин като ги меря са закотвени на 56.4 от много време на сам.
ПоЗдрави за всички