Ето, това е мигновеното лечение, което..
бях забравила от миналата година. От събота се мотая с една настинка. Първо беше висока температура, над 38, с болки в мускулите и кожата при допир..само бях чувала за този вариант на настинка.. Свалих температурата и болката отмина за 2-3 часа с прием на няколко дози CDS. Действа веднага това нещо, много е добро! Продължих с дозите и си ходех на работа през това време, въпреки ларингита, който не се повлия почти, може би защото говоря непрекъснато.. Температурата закова на 37,2, като при хронични възпаления и колкото и да се наливах с CDS, това не се промени. Състоянието ме изтощи, заради постоянно увития ми с шала нос и дразнещия въздух..Наливах се с течности, за да избегна постназалната дехидратация, но нищо не помогна и състоянието оставаше в това положение, докато накрая ми светна, че огнището на възпалението е локализирано в главата и трябва не да продължавам да пия, а да вдишвам MMS (CDS). За успокоение на загрижените ми близки, днес минах на преглед при специалист, който потвърди, че имам ларингит, нищо повече
(естествено, нали още в събота приключих с всички останали симптоми..) и изписа 4 вида смучещи се + за пиене и др. видове лекарства на стойност общо още 30 лв., колкото беше и прегледа, и който веднага знаех, че ще си спестя.
Сега си вдишах малката, от 3 капки активиран mms доза. Ефекта е мигновен, много по леко дишам. Мисля си за миналогодишните ми перипетии с нещо като бронхит, беше доста по-сериозно...с 39 градуса температура за 4-5 дни, която изчезна пак за часове след ммс-а.
Довечера може да си направя инхалация с лайка и сода и да повторя вдишванията с ммс. Не искам да звуча като рекламен агент, но не спира да ме удивлява това нещо. Всъщност разбрах, че активната съставка в него е един отрицателно зареден хлорен йон, а с отрицателно заредени йони е пълно край водопадите
Благодарско отново на Светослав! Това е протокола за нос, синуси и бронхи. Аз съм като нова!
http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/17.html