Много ви благодаря за отговорите.
Бате Бино в действителност при мен нещата са затлачени от лекарствата,
на времето лечението ми зависеше от родителите ми и те решаваха.
Сега писах на Дарби Мак, дано ми отговори.
Zloqd благодаря! Само не ми стана ясно хряна с лимоновия сок как точно се приготвя и приема.
Аз съм си правила настърган хрян с брашно на каша върху синусите, когато се задръстя много и ми се запуши носа за дълго. И за мигрената май си прав. Моята е малко особена, не ме боли глава, а получавам зрителни смущения и светкавици в зрителното поле за около 15-20 минути. Често се проявява след консумация на определени храни, шоколад, вино, ако съм изморена, ако ми блесне слънцето в очите. След като отмине зрителното смущение имам неистово желание за сън и тогава ме заболява главата. Ще пробвам всичко което ми предложи, само не знам с урината ще се престраша ли ...
Макар че по тоя начин като бях малка излекувах ечемик на едното око за много кратко време.
Titan благодаря за предложението. Аз наистина имам непоносимост към прясното мляко, не го консумирам.
Но други млечни продукти определено присъстват в менюто ми. Но никак няма да ми е трудно напълно да ги изключа.
Реално вече година хранителния ми режим се промени коренно, макар че бавно става и наистина усещам някакво подобрение. Лекарството за астма ползвам минимално, винаги се боря да изтърпя пристъпа на задух, но не винаги се получава. А в носа от година нищо не слагам, а търпя хремата или запушването. Те са всеки ден до към 2 часа и после се поуспокоява, но никога не са ми отпушени двете ноздри, или едната или другата. Налага се все да дишам през устата, много е мъчително. Иначе доказана алергия имам единствено към аспирин, аналгин... тогава става много страшно. Поради това съм стигнала до извода, че някой от преработените храни и консерванти в които има салицилати не са за мен и съм ги изключила от менюто си.
Винаги съм се чудила в кое бъркам, че да търпя тези състояния. Не пия изобщо, не пуша, не съм изложена на химии и отрови.
Може би за период от време прекалявах със сладките храни, които я ясно че са боклуци.
Има една теория, че това състояние се дължи на гъби кандида, но не знам как да разбера дали при мен е това проблема. Отказала съм се да се занимавам с лекарите и да се надявам да ми помогнат, за тях просто не е важно какъв е проблема.
Много ви благодаря за вниманието, ще пиша как се получават при мен нещата.